Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Επιστημονική Διημερίδα για τον μετεγχειρητικό και καρκινικό πόνο στα Γιαννιτσά

Επιστημονική Διημερίδα με τίτλο: «Μετεγχειρητικός Πόνος και Καρκινικός Πόνος, Πολλοί Δρόμοι ένας Στόχος» διοργανώνουν η Εταιρεία Αναισθησιολογίας & Εντατικής Ιατρικής Β. Ελλάδος, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) - Ιατρείο Πόνου του Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» και το Αναισθησιολογικό Τμήμα - Ιατρείο Πόνου Νοσοκομείου Γιαννιτσών, σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.


Η Διημερίδα, οι εργασίες της οποίας θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, την Παρασκευή 22 Μαϊου, στις 5.00 το απόγευμα και το Σάββατο 23 Μαϊου, 2015 στις 9.00 το βράδυ, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *