Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 20/5 τα Ζώδια!


Γενικά: Η προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά σου να πείσεις τους άλλους αλλά και τον εαυτό σου ότι έχεις αλλάξει, τελικά θα πιάσει γιατί οι πράξεις σου θα είναι τελείως διαφορετικές από άλλες φορές και περισσότερο για το καλό σου.
Ερωτικά: Έχεις αναλάβει την ευθύνη σου και δεν περιμένεις από την τύχη και όλο αυτό θα σε αναγεννήσει και θα σε κάνει να επεκτείνεις τα όριά σου. Αν σχετίζεσαι με Καρκίνο ή Αιγόκερω και έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, βιώνεις αυτή την στιγμή βαθιά συναισθήματα τα οποία σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορεί να δεσμευτείς με κάτι που ίσως να μην ήθελες. Όσο πιο ξεκάθαρος/η είσαι τόσο πιο καλά θα είναι τα πράγματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να αλλάξεις τα δεδομένα σου και θα το κάνεις με τρόπο έξυπνο και πολύ ανοικτό. Όχι ότι δεν έχεις δυσκολίες, αλλά θα τις δεις από άλλη οπτική γωνία και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μια ειδοποίηση από το εξωτερικό θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα.
Γενικά: Πιστεύεις ότι παρασύρεσαι και δεν πρέπει κατά την γνώμη σου να αφεθείς και να λες πράγματα που πιθανόν να σε εκθέσουν. Χρειάζεται να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις οι οποίες σε κάνουν να δεσμεύεις το δυναμικό σου και να παραμένεις στα ίδια και στα ίδια.
Ερωτικά: Μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα να κάνεις δηλώσεις ελευθερίας γιατί έτσι ίσως να περισώσεις την σχέση σου με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη. Η κτητικότητά σου είναι πολύ δυνατή και αυτή σε εμποδίζει να περάσεις καλά με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός μπορεί να θέλει να αναπνέει αλλά δεν στο δείχνει για αυτό προτίμησε να το κάνεις από μόνος/η σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η κεντρική ιδέα που κυριαρχεί σε σένα αυτό το διάστημα είναι πως θα ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες και απόλυτες αποφάσεις που σε έχουν κλειδώσει. Αν κάνεις τις ανάλογες κινήσεις θα διαπιστώσεις ότι εύκολα θα ξεφύγεις από την στασιμότητα.
Γενικά: Έχεις πάρει αποφάσεις να κινηθείς με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε σταματήσει και να σε γυρίσει πίσω σε κάτι που δεν έχεις τελειώσει. Σίγουρα δεν πρέπει να αφήνεις μέτωπα ανοικτά γιατί αν δεν τα κλείσεις δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις.
Ερωτικά: Σχετίζεσαι με πολύ κόσμο και μέσα από αυτό μπορείς να εκφράσεις πιο εύκολα όλες τις δικές σου επιθυμίες. Η σχέση με τον Τοξότη είναι πολύ σημαντική γιατί σου δίνει ενέργεια για να προχωρήσεις παρακάτω.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχετίζεσαι με πολύ κόσμο και γι' αυτό προσπαθείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και τη σταθερότητα με άτομα που συνεργάζεσαι. Όμως έχεις τις δικές σου τις θεωρίες που αν δεν σε ακούνε μπορεί ακόμα και να συγκρουστείς.
Γενικά: Αναγνωρίζεις ότι γίνονται φιλότιμες προσπάθειες από την πλευρά ατόμων που δεν είχες παλιά εμπιστοσύνη και τώρα όλο και κάτι θέλουν να σου πουν και να σε προσεγγίσουν. Αυτό που είναι πιο εύκολο πλέον για εσένα είναι ότι μπορείς να έχεις εκείνη την ελευθερία που χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους. Να αποφύγεις το παρασκήνιο γιατί δεν θα σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Η πιο δύσκολη σχέση για σένα είναι με τον Τοξότη γιατί σε υποχρεώνει να βλέπεις τα πράγματα με ένα τρόπο που πιθανόν να σε φοβίζει γιατί σε βγάζει από το καβούκι σου. Όσο και να μην θέλεις ο Αιγόκερως σε σπρώχνει προς μια πιο βαθιά κατάσταση η οποία πιθανόν να σε κάνει να χάσεις ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ενστάσεις για τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα γιατί δεν σου αρέσει πλέον να αφιερώνεις την ζωή και την καριέρα σου σε λάθος στόχους και λάθος ανθρώπους.
Γενικά: Έχεις πλέον καταλάβει τι χρειάζεται να κάνεις για να ξεπεράσεις κάποιες αποστάσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί με δικά σου άτομα και θα ξεκινήσεις κάνοντας εσύ το πρώτο βήμα. Αν ανοιχτείς και δεν φοβάσαι την κριτική θα έρθεις πολύ κοντά ακόμα και με ανθρώπους που είχες χαθεί εδώ και καιρό γιατί είναι η περίοδος των επιστροφών.
Ερωτικά: Δεν έχεις και πολύ διάθεση να συμμαζευτείς για αυτό φλερτάρεις ασύστολα. Η ελευθερία για σένα είναι το πολύτιμο αγαθό και αν μέχρι τώρα δεν είχες βρει το κατάλληλο άτομο, τώρα ίσως έχει έρθει η ώρα να γνωρίσεις κάποιο που θα ταιριάζεις απόλυτα μαζί του. Αν πάλι έχεις ήδη μια σχέση, θα ανανεωθεί γιατί εσύ θα είσαι η κινητήριος δύναμις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προοδεύεις, αρκεί να μην βαριέσαι και να μη διασκορπίζεις τις δυνάμεις σου. Γιατί, με αυτόν τον τρόπο, πιάνεις τη μαγιά αλλά δεν την αφήνεις να εξελιχθεί.
Γενικά: Είσαι πολύ επικοινωνιακός/η και ανοικτός/η σε όλα τα μέτωπα. Αν αντιδράς περίεργα είναι γιατί ακούς πράγματα που μπορεί να μην ταιριάζουν στην λογική σου. Όσο πάντως και να ασχολείσαι με θέματα που δεν γνωρίζεις καλά, χρειάζεται συνέχεια να επιδιώκεις να μαθαίνεις κάτι καινούργιο και να μην δείχνεις ότι τα ξέρεις όλα.
Ερωτικά: Χρειάζεται εμπιστοσύνη για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην επικοινωνία. Όσο και να μην θέλεις να νιώθεις άβολα δε γίνεται, γιατί το έδαφος κάτω από τα πόδια σου είναι ασταθές και αυτό δεν σου αρέσει. Με τον Δίδυμο ίσως καταφέρεις να κάνεις κάτι καλό πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η ελευθερία που πρέπει να δώσεις στο άτομο που είστε μαζί, είναι το μυστικό που θα σε κάνει να μην έχεις συγκεκριμένα θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μιλάς και βρίσκεσαι με πολύ κόσμο. Ο καθένας θέλει το δικό του και εσύ το δικό σου και για να επέλθει ισορροπία θα αναγκαστείς να γίνεις περισσότερο ευέλικτος/η και πιο αισιόδοξος/η αλλιώς θα κουραστείς και δεν θα γίνει στο τέλος το αναμενόμενο.
Γενικά: Φροντίζεις για όλους και όλα και μέσα από αυτό αναβαθμίζεσαι χωρίς να το καταλάβεις. Μερικές φορές χρειάζεται να δώσεις πολλά για να ανοίξουν και εσένα οι δικές σου πόρτες. Αν δίνεις αυτή την στιγμή ένα μάθημα θα τα πας καλά γιατί η σκέψη και η ροή των γνώσεων θα τρέχουν άνετα.
Ερωτικά: Θα δώσεις τα πάντα και θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να έρθεις κοντά έστω και με μηνύματα ή επικοινωνία με το πρόσωπο που θέλεις και σε ενδιαφέρει άμεσα. Το πιο σημαντικό είναι ότι αναλαμβάνεις και εσύ την ευθύνη σου για κάποια πράγματα που δεν πάνε καλά μεταξύ σας. Αιώνιους όρκους πάντως μπορεί να ανταλλάξετε μέσα από ένα ταξίδι που θα είστε μόνο οι δυο σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο και αυτό σου αναπτερώνει το ηθικό γιατί δεν θέλεις και πολύ να τα παρατήσεις. Αμέσως χάνεις την ενέργειά σου και πέφτεις. Σήμερα όμως τουλάχιστον θα τα κάνεις όλα μαζεμένα και αυτό θα σε εξυπηρετήσει άμεσα.
Γενικά: Φροντίζεις για πολλά πράγματα και το κυριότερο θα ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τελικά σε ενοχλεί και σε κάνει και φέρεσαι μερικές φορές περίεργα και δεν μπορείς εύκολα να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με τα άλλα άτομα. Ίσως να μην νιώθεις μοναξιά σήμερα γιατί θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα όρια σου.
Ερωτικά: Αν δεν μιλήσεις και αν δεν τα πεις δεν θα έχεις την επαφή που θέλεις. Ο Δίδυμος μπορεί να σε έσκασε και αυτό να σε έχει ενοχλήσει τόσο πολύ που σήμερα θα σε κάνει να μιλήσεις και να εκδηλώσεις ακόμα και λεκτικό θυμό αλλά θα μιλήσεις. Από την άλλη αυτό το διάστημα αναζητάς την πολύ οικογενειακή ζωή και θέλεις να την κάνεις ακόμα και με ένα άτομο που αυτή την στιγμή φλερτάρεις μαζί του. Για αυτό μπορεί να το καλέσεις και για φαγητό στο σπίτι σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πληροφορία μερικές φορές σου λείπει και ενεργείς τυφλά πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα, ενώ πρέπει να βγεις έξω να το επικοινωνήσεις για να πάρεις άμεσα αποτελέσματα.
Γενικά: Δεν αφήνεις να γίνει κάτι που δεν σου αρέσει. Όσο μπορείς, προσπαθείς να έχεις καθαρότητα απέναντι στα άτομα που είστε μαζί. Ενώ δείχνεις στην αρχή ότι θα παίξεις το παιχνίδι τους στην πορεία θα το μετανιώσεις και λες αλήθειες. Ίσως να ενοχλούν αλλά δεν σε νοιάζει αφού θα είσαι καλά με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να δεσμεύεσαι παρόλο που θέλεις να υπάρχει ελευθερία και κυρίως αλήθεια στη σχέση. Η επιστροφή ενός Διδύμου θα γίνει με ένα πολύ εντυπωσιακό τρόπο που θα σε συγκινήσει ιδιαίτερα. Ο Ταύρος πιθανόν να παραμένει κρυμμένος και μακριά από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλύεις συνέχεια πλέον την συμπεριφορά των άλλων ατόμων και ίσως για πρώτη φορά να βλέπεις την αλήθεια που παλιά δεν μπορούσες, να ξεχωρίζεις δηλαδή από την πρώτη στιγμή το καλό από το κακό.
Γενικά: Δεν θέλεις να εκτεθείς και ίσως να μην σου αρέσει και να μιλήσεις ανοικτά αλλά θα αναγκαστείς γιατί αν δεν το κάνεις θα έχουν άλλη γνώμη για σένα από αυτό που πραγματικά είσαι. Κι εσύ δεν πρέπει να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα γιατί θα γίνουν λάθη.
Ερωτικά: Έχεις μια άρνηση σε κάθε τι που σου φαίνεται επιπόλαιο και πολύ επιφανειακό γιατί σε γεμίζει ανασφάλεια και κυρίως σου αφαιρεί την εμπιστοσύνη. Δεν θέλεις λόγια θέλεις και πράξη για αυτό ίσως κοντραριστείς με ένα άτομο που σου έχει τάξει κάτι συγκεκριμένο και τώρα περιμένεις να κάνει το επόμενο βήμα. Αν σχετίζεσαι με τον Καρκίνο κινδυνεύουν όλα να τιναχτούν στον αέρα, αν συνεχίσεις να τον πιέζεις και να τον πνίγεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Γίνονται συζητήσεις και βγαίνουν πιθανόν στην επιφάνεια κάποιες ελλείψεις πάνω σε γνώσεις που όφειλες να πάρεις αλλά αρνιόσουν πεισματικά γιατί έμπαινες σε φάση σύγκρισης και αυτό σε ενοχλούσε πάρα πολύ.
Γενικά: Εντυπωσιάζεις κάποια άτομα που είναι πολύ κοντά σου γιατί δείχνεις ότι έχεις άπειρες πληροφορίες και γνώσεις που είναι απαραίτητες για να πάρεις είτε ένα πτυχίο ή για να προχωρήσεις σε σπουδές που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα επαγγελματικά σου όρια. Η δημιουργικότητα είναι πολύ έντονη και δυναμική αυτή την στιγμή για αυτό δεν σε παίρνει να κάνεις πίσω ή να μην ξεκινήσεις κάτι τώρα.
Ερωτικά: Έχεις την δυνατότητα και τον τρόπο να γεμίσεις τα κενά που μπορεί να έχεις με τον Ζυγό ή τον Τοξότη και αυτό σίγουρα θα διαμορφώσει το αποτέλεσμα γιατί όλα ήταν φλου μέχρι τώρα. Αν ο Καρκίνος νιώθει ότι κάπου τον παραμελείς μην σκεφτείς ότι είναι μόνο δικό του πρόβλημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ρισκάρεις, δοκιμάζεις, και στρέφεσαι προς μια επιτυχημένη κατεύθυνση. Το καλό είναι ότι θα έχεις την δύναμη στα χέρια σου οπότε δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για να μην τελειώσεις αυτό που ξεκίνησες.
Γενικά: Βρίσκεσαι συνέχεια με πολύ κόσμο και αυτό είναι που σε κάνει και μαθαίνεις ή μεταφέρεις πολλές γνώσεις που ίσως να είναι και λίγο στον αέρα. Αλλά εσένα δεν σε νοιάζει. Παίζεις μόνο τον ρόλο του μεταφορέα και αυτό σίγουρα σε γεμίζει. Καλό είναι να εμβαθύνεις σε ό, τι λες και κάνεις για να μην υπάρχουν παρατράγουδα.
Ερωτικά: Είσαι ευέλικτος/η και κυρίως έχεις τάσεις διπλωματικές γιατί δεν θέλεις να στεναχωρήσεις κανένα. Η διάρκεια μιας σχέσης που έχει ξεκινήσει τώρα, θα εξαρτηθεί από το πώς θα εσύ θα νιώθεις μέσα σου γιατί αυτή την περίοδο είσαι πολύ ευμετάβλητος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί μια δουλειά να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή και κάπου να απογοητευτείς. Για αυτό κράτησε αυτά που θέλεις να κάνεις και μην επηρεάζεσαι και πολύ από τους άλλους που ενδεχομένως να μην είναι και τόσο σχετικά με την δουλειά σου.Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *