Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Το ''περίεργο'' θέμα που έπεσε στην Έκθεση των Παγκύπριων Εξετάσεων

Το θέμα που έπεσε στις Πανελλήνιες στην Έκθεση κρίθηκε ως βατό, αν και οι περισσότεροι ειδικοί τόνισαν ότι παρότι ήταν η μέρα των Μουσείων, ήταν τελείως εκτός... κλίματος της εποχής.

Αν το θέμα των Πανελληνίων σας φάνηκε περίεργο, που να δείτε τι θέμα επέλεξαν στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές κλήθηκαν να γράψουν έκθεση στο ακόλουθο θέμα:

«Μέσα σε αυτό το παγκόσμιο πλαίσιο, που είναι κινούμενο και κλυδωνιζόμενο, η πατρίδα μας παραμένει πάντα μια ιδιαιτερότητα. Έζησε πολλά αυτήν την περίοδο, λίγα όμως φαίνεται να διδάχτηκε. Τα τελευταία χρόνια, βιώνει, ωστόσο, μια ιστορική στιγμή της: το τέλος των ψευδαισθήσεων».

Σε άρθρο σου που θα δημοσιευθεί σε εφημερίδα, και με αφορμή το παράθεμα, να καταθέσεις τις απόψεις σου για τα ακόλουθα: Ποιες ήταν οι ψευδαισθήσεις που βίωνε για τόσα χρόνια η πατρίδα μας και πως το τέλος των ψευδαισθήσεων επέδρασε στην καθημερινότητα των ανθρώπων;

Είναι και αργά να ευχηθούμε στους Κύπριους μαθητές καλή επιτυχία...


top10news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *