Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ολοκληρώθηκε η 5η Ανθοέκθεση Δήμου Πέλλας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η Ανθοέκθεση του Δήμου Πέλλας, η οποία διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά από το Δήμο σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) και με πρωτοφανή αριθμό συμμετεχόντων (παραγωγών και εκθετών).

Επί δέκα ημέρες πλήθος κόσμου και μαθητών επισκέφθηκε το πάρκο του Πολύκεντρου στον πεζόδρομο της πόλης των Γιαννιτσών είτε για να προμηθευτεί λουλούδια και φυτά είτε για να απολαύσει την ωραία και πολύχρωμη ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα κάνοντας μια βόλτα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ομορφύνουν την καθημερινότητά τους και να ψυχαγωγηθούν από τις πολυάριθμες πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν παράλληλα, στα πλαίσια της 5ης Ανθοέκθεσης στον πεζόδρομο της πόλης. Ευχαριστούμε τους παραγωγούς και τους εκθέτες για τη συμμετοχή τους, όλους τους επισκέπτες και τα σχολεία, την ελληνική εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) για τις εκπαιδευτικές δράσεις που προσέφερε στους μαθητές και όλους όσους εργάστηκαν για την άρτια διοργάνωση της έκθεσης.

Το μήνυμα της άνοιξης στάλθηκε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον επόμενο Μάιο, στην 6η Ανθοέκθεση!





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *