Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Στην εκδήλωση «Ολυμπισμός: σύγχρονες προεκτάσεις και μηνύματα» παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Στην εκδήλωση με θέμα «Ολυμπισμός: σύγχρονες προεκτάσεις και μηνύματα» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Συντελεστές της εκδήλωσης ήταν ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Νικόλαος Τσαλικίδης, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Ελισάβετ Τάρη και κ. Χριστόδουλος Φανιόπουλος, ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Δημήτρης Κουρσαράκος και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έδεσσας.



Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων οι μαθητές των σχολείων της Έδεσσας και της Σκύδρας παρουσίασαν τα έργα τους εμπνευσμένα από την ιδέα του Ολυμπισμού που περιλάμβαναν χειροτεχνίες, ζωγραφιές και ό,τι άλλο τα παιδιά με τη φαντασία τους αποτύπωσαν στο χαρτί. Ακόμη, έγινε και διαγωνισμός ζωγραφικής ανάμεσα στις πάρα πολλές συμμετοχές για την ανάδειξη των πιο εύστοχων θεμάτων.



Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης συνεχάρη τους διοργανωτές για την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση και στάθηκε στις αξίες του Ολυμπισμού που αποτυπώνονται στις φράσεις «ευ αγωνίζεσθαι» και «ευγενής άμιλλα». Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης «οι μαθητές πρέπει να εφαρμόζουν τις αξίες αυτές διότι η ζωή είναι ένας καθημερινός αγώνας, ο οποίος γίνεται υπό δύσκολες συνθήκες και πρέπει όλοι μας να είμαστε προετοιμασμένοι και με πολλά εφόδια ώστε με πρόγραμμα, επιμονή και υπομονή να πετυχαίνουμε κάθε φορά τους στόχους μας».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *