Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Galaxy Tab A για τη Samsung (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την κυκλοφορία του νέου Galaxy Tab A tablet της στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η Samsung. Διαθέσιμο σε Wi-Fi και LTE εκδόσεις, ενσωματώνει επεξεργαστή 1.2GHz, 1.5 ή 2GB RAM και επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο 16GB. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.


“Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση του Galaxy Tab A

Το νέο tablet της Samsung είναι λεπτό και ελαφρύ, συνδυάζοντας υψηλές αποδόσεις σε ανταγωνιστική τιμή

Αθήνα, 5 Μαΐου 2015 – Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου tablet, Galaxy Tab A. Εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ, το Galaxy Tab A κυκλοφορεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2015 στην ελληνική αγορά. Με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις και λειτουργίες σε ανταγωνιστική τιμή, κατατάσσοντας το ως το ιδανικό tablet για καθημερινή χρήση.



«Το Galaxy Tab A είναι ένα κομψό και ελαφρύ tablet με τις δυνατότητες και τις επιδόσεις τις οποίες οι καταναλωτές περιμένουν από τη σειρά Galaxy της Samsung. Εξαιρετικά ελαφρύ και με πάχος μόλις 7,5mm, το Galaxy Tab A μεγιστοποιεί τη φορητότητα και την ευκολία χρήσης», σχολίασε ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του τμήματος Κινητής της Samsung Electronics Hellas.

Το Galaxy Tab A περιλαμβάνει τη νέα αναλογία οθόνης 4:3, που είναι σχεδιασμένη για να παρέχει την καλύτερη εμπειρία θέασης. Η νέα αναλογία οθόνης βελτιστοποιεί την προβολή των ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών βιβλίων και περιοδικών, προκειμένου να παρέχει μια πιο φυσική εμπειρία θέασης. Επιπλέον το Galaxy Tab A διαθέτει προεγκατεστημένο προνομιακό περιεχόμενο μέσω του Galaxy Gifts, συμπεριλαμβανομένων των The New York Times, The Economist και Kindle για τη Samsung.



Με 5MP οπίσθια κάμερα και 2MP μπροστινή κάμερα, το Galaxy Tab A επιτρέπει στον χρήστη να απαθανατίζει μοναδικές στιγμές σε εξαιρετική ποιότητα. Η λειτουργία αυτόματης εστίασης επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, ενώ η λειτουργία One Click επιτρέπει την άμεση εναλλαγή μεταξύ One Click Mode και One Click recording. Επιπλέον, η λειτουργία συνεχούς λήψης προσφέρει τη δυνατότητα λήψης έως και 20 φωτογραφιών με ένα μόνο άγγιγμα.

Tο νέο Galaxy Tab A προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης μέσω του λειτουργικού συστήματος Android 5.0. Η αρχική οθόνη έχει επανασχεδιαστεί, προκειμένου να προσαρμοστεί στη νέα αναλογία 4:3, ενώ γίνεται εύκολα η μεταφορά αρχείων μέσω μιας απλής ‘drag & drop’ λειτουργίας. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να έχουν μέχρι πέντε ειδοποιήσεις παράλληλα στην κλειδωμένη οθόνη, ενώ η αφαίρεση των καρτελών στο πάνω μέρος της οθόνης προσφέρει μια απλουστευμένη παρουσίαση των επαφών, με τη λίστα των αγαπημένων να εμφανίζεται πάντα πρώτη.



Διαθέσιμη μέσω του Galaxy Essentials ή του Galaxy Apps, η επιλογή “Kids Mode” επιτρέπει στους γονείς να διαχειρίζονται τη χρήση του Galaxy Tab A από τα παιδιά τους, ελέγχοντας έτσι το χρόνο, που χρησιμοποιούν τη συσκευή, όπως και τις εφαρμογές και τις λειτουργίες στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση. Παράλληλα, τα παιδιά μπορούν να επωφελούνται από την ειδικά σχεδιασμένη για εκείνα αρχική οθόνη και από λειτουργίες όπως οι Kids Music, Kids Drawing, Sticker Chart και παιχνίδια. Συμπληρωματικά, η εφαρμογή Multi-Kids Profile, επιτρέπει μέχρι έξι παιδιά να έχουν το δικό τους ειδικά διαμορφωμένο προφίλ.

Η λειτουργία SideSync 3.0 επιτρέπει την κοινή χρήση οθονών, παραθύρων και δεδομένων του Galaxy Tab A μεταξύ του tablet και της οθόνης ενός υπολογιστή. Οι νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν ασύρματη ειδοποίηση κλήσεων, γραπτών μηνυμάτων και διαμοιρασμό αρχείων, μια λειτουργία που επιτρέπει στον χρήστη να μετακινεί αρχεία από το tablet στην οθόνη.

Επίσης, η εφαρμογή Quick Connect* επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν βίντεο από το Galaxy Tab A στη Samsung Smart TV τους, να παρακολουθούν ζωντανά τηλεόραση από τη Smart TV στο Galaxy Tab A, καθώς και προβολή των καθημερινών νέων, συμπεριλαμβανομένων του καιρού, της ώρας και του καθημερινού προγράμματος στη Smart TV τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι χρήστες ωφελούνται από μια πλήρη σειρά από προεγκατεστημένες εφαρμογές και υπηρεσίες στο Galaxy Tab A. Συγκεκριμένα, με τα Microsoft Office, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft OneNote και Microsoft OneDrive οι χρήστες μπορούν εύκολα να αποκτήσουν πρόσβαση, να τροποποιήσουν και να αποθηκεύσουν αρχεία και φωτογραφίες, ενώ η εφαρμογή Skype τους επιτρέπει να μένουν συνδεδεμένοι.



Για τους χρήστες που αναζητούν μια πρακτική συσκευή για να καλύψουν τόσο τις εργασιακές όσο και τις προσωπικές τους ανάγκες, η έκδοση του Galaxy Tab Α με το S-Pen είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το S-Pen επιτρέπει παρόμοια χρήση με αυτή του ποντικιού, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει εύκολα αυτό που τον ενδιαφέρει και να μετακινήσει το περιεχόμενο. Η λειτουργία “Smart Select” επιτρέπει την αποθήκευση εικόνων και την εξαγωγή κειμένου.

Τα Samsung Galaxy Tab Α (Wi - Fi και LTE) και το Samsung Galaxy Tab A με S-Pen (Wi- Fi) θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2015. Εκτός από λειτουργικό Android 5.0 Lollipop, το Samsung Galaxy Tab A περιλαμβάνει επεξεργαστή 1.2GHz Quad, μνήμη RAM 1.5GB ή 2GB (ανάλογα με την έκδοση), αποθηκευτική μνήμη 16GB και μια υποδοχή Micro SD που προσφέρει έως και 128GB εξωτερική αποθηκευτική μνήμη.”


unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *