Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 6/5 τα Ζώδια!


Γενικά: Βγάζεις τα απωθημένα σου, αφού νιώθεις δύναμη και ενεργείς βάσει αυτής. Ένα καλό νέο που περιμένεις από το εξωτερικό ή από μια υπηρεσία θα έρθει και θα είναι θετικό για σένα. Επίσης, η κατεύθυνση που θα δώσεις στην ζωή σου αυτή την στιγμή θα έχει μια πολύ αισιόδοξη ερμηνεία.
Ερωτικά: Περνάς στην φάση της ανάτασης και της συγχώρεσης σε ένα πρόσωπο που ήδη σου έχει κάνει διάφορες κουτσουκέλες, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν είχες και εσύ ένα μερίδιο ευθύνης, οπότε το παραδέχεσαι και θα γίνει ένα βήμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προχωράς και, παρόλο που υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες, η πίστη και η επιμονή σου που θα είναι πολύ σημαντική αυτές τις ημέρες θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει εκείνη την νίκη που περιμένεις εδώ και καιρό.




Γενικά: Αλλάζεις πλεύση και εκεί που τα έβλεπες όλα μαύρα τώρα με ένα κλικ που γίνεται από εξωτερικά ερεθίσματα και χωρίς συνειδητά να το θέλεις, βγαίνεις από ένα τούνελ που σε εγκλώβιζε.
Ερωτικά: Η επιρροή του Τοξότη σε βάζει να σκεφτείς και πιο πέρα από τα δικά σου θέλω και κάπως να ψαχτείς και σε ψυχικό επίπεδο, δηλαδή τι κάνεις, τι νιώθεις και αυτό σε βοηθάει να δεις μέσα από μια άλλη οπτική γωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Για να μην φοβάσαι θα πρέπει να ξεκολλήσεις και να αλλάξεις κάποιες προοπτικές και κυρίως εξαρτήσεις που ίσως να έχεις από κάποια συγκεκριμένα άτομα. Αυτό θα είναι ένα βήμα που θα σε δυναμώσει, αρκεί να το κάνεις.




Γενικά: Όσο και προσπαθείς να μείνεις μόνος/η δεν είναι εύκολο γιατί θα βρεθείς με πολύ κόσμο και άτομα που έχουν γνώση και μεγάλα επικοινωνιακά χαρίσματα. Οπότε θα ξεδιπλωθείς και εσύ και θα μοιραστείς μαζί τους όλες τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου.
Ερωτικά: Διεκδικείς ένα Τοξότη και μάλιστα πολύ έντονα. Ο τρόπος που μερικές φορές σχετίζεσαι δείχνει μεγάλη ελευθερία και ίσως να φοβίζει το άλλο άτομο το ότι δηλαδή θα κάνεις ακόμα και τρέλες για να το κερδίσεις με το σπαθί σου. Μπορεί μερικές φορές να σου λείπει η συναισθηματική προσέγγιση και να επιδιώκεις μόνο την νοητική.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κερδίσεις κάποιες συνεργασίες γιατί τις θεωρείς απαραίτητες για να προχωρήσεις μια συγκεκριμένη δουλειά, ίσως όμως να ξετυλιχτεί μπροστά σου μια αλήθεια που δεν την περίμενες. Για αυτό να μην βιάζεσαι και συγχρόνως να δουλεύεις και να μην αφήσεις καμία στιγμή να περάσει άστοχα.




Γενικά: Δεν είναι εύκολο να δεις ότι χρειάζεται να απελευθερωθείς κάπως και να μην φοβάσαι τις επιθέσεις που μπορεί να σου γίνουν από κάποια άτομα που είναι γύρω σου. Ίσως τις προηγούμενες ημέρες να λειτούργησες πολύ παρορμητικά ή ακόμα και εκδικητικά και τώρα να πρέπει να μαζέψεις τα λάθη σου και να ζητήσεις συγνώμη.
Ερωτικά: Η επιρροή του Δίδυμου ή του Τοξότη δεν είναι εύκολη στην ζωή σου αλλά θα σε κάνουν να δεις πιο βαθιά την αλήθεια της ζωής και κυρίως τις ανθρώπινες σχέσεις γιατί υπάρχει ένα κομμάτι επικοινωνίας που το χρειάζεσαι να το μάθεις, ίσως και με ένα δύσκολο τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι χρειάζεσαι να ανοίξεις τα φτερά σου και να σκεφτείς περισσότερο ελεύθερα θα είναι καλύτερα για σένα. Μπορεί να σου φαίνεται βουνό αλλά ίσως να μην είναι αυτή η πραγματικότητα γιατί με αυτόν τον τρόπο διδάσκεσαι την αλλαγή.




Γενικά: Ρισκάρεις και βλέπεις ότι σου πάει, αφού σου δημιουργεί μια θετική κατάσταση γύρω σου γιατί δεν σου αρέσει να φοβάσαι και να κάνεις πίσω λόγω αυτών των συναισθημάτων. Η σκέψη για ένα παιδί θα είναι πολύ έντονη και θα βρεθείς σε φάση που θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις άμεσα.
Ερωτικά: Σου αρέσει να μοιράζεσαι με το άτομο που είστε μαζί. Θα νιώσεις μεγάλη αισιοδοξία και θα αφήσεις πίσω σου μια μίζερη πραγματικότητα η οποία δεν σου πηγαίνει καθόλου. Όσο πάντως και να μην θέλεις να παραδεχτείς την επιρροή του Τοξότη στην ζωή σου, είναι πολύ έντονη και κυρίως πολύ αισιόδοξη και διδακτική.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα τολμήσεις να ρισκάρεις και να επενδύσεις πάνω σε μια καινούργια πραγματικότητα η οποία σου πηγαίνει και σε κάνει να νιώθεις πολύ δυνατός/η ενώ βοηθά τις βλέψεις σου. Πάντως αν περιμένεις χρήματα θα τα πάρεις και μάλιστα πολύ εύκολα.




Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να ξεφύγεις από τα κουτάκια σου τελικά θα γίνει και μπορεί να βρεθείς να κάνεις πράγματα που η λογική σου δεν συμφωνεί καθόλου. Είναι πάντως απαραίτητη η αισιοδοξία για να βγεις από τα διάφορα τρέχοντα προβλήματα.
Ερωτικά: Δεν αμφισβητείς τα λόγια ενός ατόμου και θέλεις να τα πιστέψεις, ακόμα κι αν έχουν και μια δόση υπερβολής. Ο λόγος είναι ότι έχεις ανάγκη να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες στιγμές και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Η σχέση με Δίδυμο ή Τοξότη ίσως να είναι ελαφρώς χύμα και ρευστή αλλά εσένα σε ικανοποιεί πλήρως.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπαίνεις στην φάση της υπερβολής και δείχνεις ότι είσαι ικανός/η να κάνεις υπερβάσεις σε πολλά ζητήματα αλλά έχεις καταλάβει ότι αν δεν κάνεις μια συγκεκριμένη, δεν θα μπορείς να προχωρήσεις και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Απλά θέλει να προσέξεις να μην γίνουν λάθη από παραλείψεις.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που είναι πολύ εύκολο και ανοικτό για σένα και αυτό θα σου δώσει ελευθερία και μεγάλη άνεση στην επικοινωνία αλλά και στην καινούργια γνώση. Ίσως η επιθυμία σου για να ξεκινήσεις νέες γλώσσες σήμερα γίνει πραγματικότητα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς από λόγια και κουτσομπολιά γιατί μπορεί να μεταφερθούν κάπως άτσαλα από άλλα πρόσωπα και να εκτεθείς.
Ερωτικά: Νιώθεις την ελευθερία της επικοινωνίας και αυτό σε βάζει να είσαι όσο μπορείς ο εαυτός σου και το χρειάζεσαι γιατί δεν αντέχεις να βρίσκεσαι σε μια σχέση που δεν έχει έντονα συναισθήματα αλλά και αρμονία και εσωτερική ευγένεια. Ένα ταξίδι ή σκέψεις για να συνδεθείς με ένα πρόσωπο που είναι μακριά σου ίσως να σε απασχολήσουν περισσότερο από όσο περίμενες αλλά θα σου αρέσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου συμμετοχή θα βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα μεγάλο κόλλημα που είχες εδώ και καιρό. Κυρίως θα βγεις έξω από την αδρανή στάση που είχες απέναντι σε μια δουλειά που αφορά όμως και σε κάποιες συνεργασίες σου. Τώρα είναι σαν να βλέπεις ακριβώς πως πρέπει να κινηθείς, χωρίς να υπάρχει συναισθηματική εμπλοκή.




Γενικά: Αναζητάς μια κατάσταση που θα σε απελευθερώσει και θα σε κάνει να ξεφύγεις από εκείνο το άγχος που σε κυνηγά και βρίσκεις ανταπόκριση άμεση που θα σε ξεμπλοκάρει. Οι αγορές σου ίσως να είναι υπερβολικές αλλά τουλάχιστον θα σε ευχαριστήσουν γιατί δεν θα είναι και τόσο συνηθισμένες.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι αντικειμενικότητα για να δεις την αλήθεια μέσα στην σχέση σου κι ίσως της δώσεις μια επιπλέον ευκαιρία να περάσεις καλύτερα, αφού δεν θα κολλάς στα ίδια και στα ίδια και κυρίως θα αφαιρέσεις τον θυμό και την εξάρτηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Ψάχνεις ευκαιρίες αλλά μπορεί να σου φαίνονται κάπως ακριβές γι' αυτό θα σε σκεφτείς πολύ τι θα κάνεις. Ίσως πρέπει να γίνει ένα άνοιγμα και να μην έχεις τα χρήματα που χρειάζονται αλλά θα βρεθούν μετά από παρέμβαση ενός δικού σου ατόμου.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε θέση προνομιακή γιατί εκφράζεις τον εσώτερό σου εαυτό με ένα πολύ ουσιαστικό και αληθινό τρόπο και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Ίσως έχεις περισσότερο αυθορμητισμό σε θέματα που αφορούν την δική σου αλήθεια και πραγματικότητα.
Ερωτικά: Αποφεύγεις την πολύ πίεση γιατί κάπου θέλεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον εαυτό σου παρά με το άλλο το πρόσωπο. Φυσικά αν το κάνεις αυτό για σένα και επιτύχει, μετά θα αυτονομηθείς και θα βάλεις με ένα πολύ όμορφο τρόπο τα δικά σου θέλω, χωρίς να το αδικείς ή να αδιαφορείς για τις ανάγκες του.
Οικονομικά & Καριέρα: Δυναμώνεις και ενεργείς πολύ σωστά σε θέματα που αφορούν καθαρά στην δική σου δουλειά. Τώρα αν είσαι σε ένα γραφείο και συνεργάζεσαι με άτομα που έχετε διαφορετικές απόψεις, μπορεί σήμερα να το δείξεις έντονα, χωρίς βέβαια να τσακωθείς γιατί έχεις ανάγκη να αυτονομηθείς.




Γενικά: Ίσως να μην σου αρέσει να βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και δε θα σε νοιάξει γιατί κάπου έχεις την ανάγκη να δυναμώσεις και να βάλεις την πίστη σου στο όποιο ιδανικό έχεις.
Ερωτικά: Ενώ σε ενδιαφέρει έντονα ένα πρόσωπο, προτιμάς να μην το δείξεις ίσως γιατί δε θέλεις να κάνεις κάτι που θα υποχρεώσει το άτομο να διαλέξει μετά από πίεση. Παρόλο που μπορεί να καίγεσαι για ένα Δίδυμο εσύ δεν κάνεις το πρώτο βήμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις έντονη ανάγκη να ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις γιατί αυτό προτιμάς να καθίσεις με τον εαυτό σου και να μην συμμετάσχεις τόσο πολύ στα της ομάδας. Από την άλλη βάζεις κάποιες προτεραιότητες οι οποίες σου χρειάζονται για να πατήσεις πάνω σε δικά σου χνάρια.




Γενικά: Όλα κυλούν ομαλά γιατί εσύ κινείς με μεγάλη ευκολία τα θέματά σου. Αν βρεθείς με κόσμο που θα έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα, θα σε ικανοποιήσει γιατί μπορεί να βάλεις κάπου ένα λιθαράκι που αφορά σε μια κοινωνική αλλαγή.
Ερωτικά: Αν από την φιλία, προχωρήσεις σε μια σχέση που θα είναι ιδιαίτερη για σένα, θα σου δώσει ικανοποίηση γιατί θα νιώσεις ότι καλύπτεσαι συναισθηματικά σε όλους τους τομείς. Με τον Δίδυμο ή τον Ζυγό θα βρεις εύκολο επίπεδο επικοινωνίας και αυτό θα σου αρέσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Συναντάς κάποιες θετικές και εύκολες προσβάσεις και αυτό σε βάζει να ανοίξεις τα φτερά σου. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην ανοίγεσαι σε μεγάλες δουλειές, χωρίς να έχεις κάποια υποστήριξη. Η ισορροπία θα σε βοηθήσει.




Γενικά: Είσαι σε φάση υπερβολής και αυτό από την μια σου κάνει καλό γιατί νιώθεις ότι βρίσκεις μια ανώτερη εσωτερική δύναμη και από την άλλη η θρησκευτικότητά σου και γενικά η εμπιστοσύνη στον αόρατο κόσμο θα σε οδηγήσει σε αισιόδοξους δρόμους.
Ερωτικά: Δυναμικές αποφάσεις και αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσουν να βάλεις τα πράγματα στη σωστή τους θέση γιατί έχεις ανάγκη να δείξεις πόσο θέλεις και την αυτονομία σου και να μην εξαρτάσαι. Αν βρεις τον αληθινό σου εαυτό θα νιώσεις πολύ όμορφα και συγχρόνως αισιόδοξα.
Οικονομικά & Καριέρα: Εμφανίζεται ένα άνοιγμα αλλά πρέπει να ελέγξεις, αν τελικά υπάρχει υπερβολή ή όχι. Αυτό είναι που θα σου δώσει από την μια μεγάλη ώθηση αλλά από την άλλη χρειάζεσαι προσοχή γιατί πρέπει να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *