Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Αυτοψία των Almopistas στο πάρκο της οδού Διοικητηρίου στην Αριδαία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η εθελοντική περιβαλλοντική ομάδα των Almopistas πραγματοποίησε αυτοψία στο πάρκο επί της οδού Διοικητηρίου, κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας. Το θέαμα που αντίκρισαν τα μέλη της ομάδας, τους ώθησε στο να προβούν στην παρακάτω καταγγελία:


Το παρκάκι κοντά στην Αστυνομία το έχουμε καθαρίσει ως Almopistas αρκετές φορές. Πριν μερικές μέρες καθαρίστηκε και κόπηκαν και τα χόρτα από τον Δήμο. Αυτή είναι η κατάσταση του σήμερα. 

Καλό είναι να φωνάζουμε και να διαμαρτυρόμαστε όταν φταίει για μια κατάσταση κάποιος άλλος, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση φταίμε εμείς οι ίδιοι. Τα παιδιά που συχνάζουν σε αυτό το παρκάκι και οι γονείς τους. Υπάρχουν κάδοι και στις 2 εισόδους του πάρκου, σε 10 μέτρα απόσταση, όμως η οκνηρία και ο ωχαδερφισμός που πλήττει σαν μάστιγα την κοινωνία, έχει τα αποτελέσματα που βλέπετε. Συγχαρητήρια!











Almopistas

4 comments:

  1. Απαράδεκτο! Πόσο δύσκολο είναι να πετάμε τα σκουπίδια μας στους κάδους? Τα παιδιά μας παίζουν σ'αυτούς τους χώρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απελπιστική κατάσταση... Ντροπιαστική για όλους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν οι σημερινοί 15άρηδες γίνουν 30άρηδες και δεν βρίσκουν πάρκα να πηγαίνουν τα δικά τους παιδιά, θα είναι πολύ αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά είναι οι άνθρωποι που μένουν κοντά σε αυτό το παρκάκι να το φροντίζουν κιόλλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *