Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Υπόθεση μικρής Άννυ: Αλλαξε την κατάθεσή του ο παιδοκτόνος - Τι ισχυρίζεται

Επέμεινε μεν πως δεν δολοφόνησε το άτυχο παιδάκι, άλλαξε δε την κατάθεσή του όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε τη σορό της 4χρονης Αννυ ο Βούλγαρος παιδοκτόνος. 

Ο κατηγορούμενος, που μεταφέρθηκε ξανά στην Αθήνα από τις φυλακές Κέρκυρας όπου κρατείτο, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά, τα... γύρισε όσον αφορά τον αποτρόπαιο και άκρως φρικιαστικό τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε το πτώμα του παιδιού του. 

Ο πατέρας της μικρής Αννυ, που έχει ομολογήσει ότι τεμάχισε το παιδί του, φέρεται να επιχείρησε να εμπλέξει στην όλη υπόθεση και τον φίλο του, Νίκι, ο οποίος ήταν εκείνος που αποκάλυψε στις Aρχές το φρικιαστικό έγκλημα του 27χρονου πατέρα.

Πλέον, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό ο Νικολάι να κληθεί από την ανακρίτρια να καταθέσει, και δεν αποκλείεται να εξεταστεί κατ' αντιπαράσταση με τον 27χρονο παιδοκτόνο. 

Μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής απολογίας, ο συνήγορος του 27χρονου, Παναγιώτης Χρυσικάκης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή για άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική λειτουργός έχει στα χέρια της ανώνυμη επιστολή, στην οποία ο αποστολέας αναμειγνύει στην υπόθεση της τετράχρονης οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων, σενάριο που προσπαθεί να διερευνήσει ώστε να εξακριβώσει αν ευσταθεί.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί και η... μεταστροφή της μητέρας του 27χρονου παιδοκτόνου, η οποία, αν και στην αρχή δήλωνε ότι δεν ήθελε να τον ξέρει σήμερα, στο σύντομο τετ α τετ που είχαν έξω από το ανακριτικό γραφείο του έστειλε ένα φιλί και του είπε: «Σάββα, δεν είσαι μόνος, είμαι δίπλα σου». Η ίδια εξακολουθεί να πιστεύει πως ο γιος της δεν σκότωσε την Άννυ, ενώ δεν απέκλεισε το σενάριο το παιδί να πουλήθηκε.

Η γυναίκα φέρεται, επίσης, να υποστήριξε πως πριν καταθέσει σήμερα της τηλεφώνησε από τη φυλακή η μητέρα της Άννυ και της ζήτησε να στηρίξει τον ισχυρισμό της ότι είχε αφήσει την κόρη της στην ίδια και όχι στον γιο της.




iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *