Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Leak του Galaxy Tab S2 (pic)

Ένα νέο leak του @onleaks μας αποκαλύπτει τη νέα γενιά από τη σειρά Galaxy Tab S της Samsung. 

Το Galaxy Tab S2 φαίνεται πως κρατάει την ίδια αναλογία οθόνης 4:3 ενώ διακρίνεται και το μεταλλικό πλαίσιο. Οι φήμες για τα specs μιλάνε για QHD SuperAmoled οθόνη και για τον Exynos 5433 στα 32-bit, αν και κερδίζει έδαφος η άποψη που λέει πως θα χρησιμοποιηθεί ο 64-bit 7420, αφού το Android 5.0.2 Lollipop ενδείκνυται για 64-bit επεξεργαστές. Η RAM θα βρίσκεται στα 3GB και η χωρητικότητα θα είναι 32GB μνήμης, επεκτάσιμης μέσω microSD. 

Το μοντέλο των 8 ιντσών θα έχει μπαταρία 3.580mAh, ενώ αυτό των 9.7 ιντσών 5.870mAh. Η οπίσθια κάμερα θα είναι στα 8MP και η εμπρόσθια στα 2.1MP.






unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *