Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος αισθητικής του ΙΕΚ Έδεσσας στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Το Τμήμα Αισθητικής του Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας στο πλαίσιο του μαθήματος «Μορφολογία Επαγγελματικού Μακιγιάζ» πραγματοποίησε την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 εκπαιδευτική επίσκεψη στο κανάλι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. 

Οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στη διαδικασία του μακιγιάζ των συντελεστών της εκπομπής «Όλα Καλά», που παρουσιάζει καθημερινά η κυρία Ιωάννα Λίλη. Ταυτόχρονα, συνομιλώντας με επαγγελματίες του χώρου, ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις. Πρόθεση του Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας είναι η κατά το δυνατό συχνότερη επαφή και εξοικείωση των σπουδαστών του-αυριανών επαγγελματιών με τους χώρους εργασίας. 

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στις εκπαιδεύτριες κυρίες Φωτιάδου Σοφία και Παπαγεωργίου Ελισσάβετ, οι οποίες συνέβαλαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση της επίσκεψης και συνόδευσαν τους σπουδαστές στο κανάλι. Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ

Γιόρτσος Γεώργιος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *