Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας

Σας καλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας στις 12-5-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00, για να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της Η.Δ. σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Εκλογή υδρονομέων στο Δήμο Πέλλας για την αρδευτική περίοδο 2015.

2) Συγκρότηση νέας Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής της σύμβασης του υποέργου με τίτλο: Οριζόντιος Επιστημονικός Σύμβουλος υποστήριξης για την παρακολούθηση υλοποίησης της πράξης « Εξοικονόμηση Ενέργειας Γιαννιτσών» και έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών 

3) Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου με τίτλο: Κατασκευή δεξαμενής – αντλιοστασίου και αξιοποίηση αρδευτικής γεώτρησης στη θέση Τσαϊρια Σταυροδρομίου. 

4) Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις δανειακές υποχρεώσεις του Δ. Πέλλας.

5) Αίτημα του Δήμου Πέλλας για δωρεάν παραχώρηση χρήσης έκτασης δέκα (10) στρεμμάτων από το αριθμ. 2 αγροτεμάχιο , αγροκτήματος Γιαννιτσών από το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης για την ίδρυση δημοτικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

6) Εκμίσθωση δημοτικού κυλικείου που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Πέλλας.

7) Εκμίσθωση δημοτικού κυλικείου που βρίσκεται στο οικολογικό πάρκο της Δ.Κ. Κρύας Βρύσης.

8) Αναμορφώσεις πρ/σμού οικονομικού έτους 2015.

9) Εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για έγκριση χειμερινών δρομολογίων των ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Α.Ε , έτους 2015-2016.

10) Κοπή δένδρων

11) Αιτήσεις – διάφορα έγγραφα.Δήμος Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *