Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Επικήδειος λόγος για τον αδικοχαμένο Γιώργο Σαΐτη

Την προηγούμενη Τετάρτη (6-5-2015) αποχαιρετήσαμε τον Γιώργο Σαΐτη που πέθανε αιφνίδια, προδομένος από την καρδιά του. 

Αποχαιρετήσαμε τον σύζυγο, τον πατέρα, τον παππού, τον φίλο Γιώργο. Αποχαιρετήσαμε τον αγαπητό συνάδελφο Γιώργο.

Ο Γιώργος λάτρευε την οικογένειά του και αφήνει ένα μεγάλο κενό στους δικούς του. Αγαπούσε την δουλειά του με πάθος και το δάσος ήταν το δεύτερο σπίτι του, όπως συνήθιζε να λέει. 

Ήταν ο τεχνικός του Δασαρχείου Αριδαίας, μάστορας με ότι καταπιανόταν. Ήπιος χαρακτήρας, εργατικός, πρόθυμος, εφευρετικός σε όλα τα τεχνικά θέματα. Ήταν αγαπητός και γνωστός σε όλη την δασική οικογένεια της Αλμωπίας για το μεράκι και ταλέντο στον χειρισμό του φορτωτή στους κακοτράχαλους δασικούς δρόμους της Αλμωπίας. 

Μοίρα κακή επέλεξε να τον πάρει την Τρίτη (5-5-2015), αιφνίδια μετά από καρδιακό επεισόδιο, στον χώρο όπου ήταν το πάθος του. Μέσα στο δάσος κατά την διάρκεια προσημάνσεων, μέσα στην συστάδα 23δ΄ του δάσους Πευκωτού που αγαπούσε ιδιαίτερα λόγω καταγωγής. 

Τον αγαπητό Γιώργο θα τον θυμόμαστε πάντα. Το χώμα του Βορεινού που τον σκέπασε ας είναι ελαφρύ. 

Εκ μέρους όλων των δασικών υπαλλήλων Αλμωπίας, εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.



Ο Δασάρχης Αριδαίας

Νικόλαος Μέντης



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *