Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας στο ετήσιο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε.

Στο Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Χαλκιδική συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Κετικίδη και τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ κ. Χρήστο Γεωργίου.


Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος, που αφορούσε σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν στους Δήμους, όπως αυτό των ταμειακών διαθεσίμων, για το οποίο εκδόθηκε ψήφισμα. Ο Δήμαρχος συντάχθηκε με την απόφαση της ΚΕΔΕ κατά της δέσμευσης των αποθεματικών, ενώ όπως αποφάσισε και το Συνέδριο «σε περίπτωση που η Κυβέρνηση δηλώσει δημόσια ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα η χώρα, η επίλυσή του οποίου συνδέεται με τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων, δεσμευόμαστε ότι θα τα δώσουμε άμεσα κι επιπλέον θα διαθέσουμε για τη σωτηρία της χώρας και τους μισθούς των Δημάρχων. Και θα καλέσουμε να πράξει το ίδιο, το σύνολο του πολιτικού προσωπικού».



Ο Δήμαρχος αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών του Συνεδρίου, αναφέρθηκε με δήλωσή του στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν την τοπική αυτοδιοίκηση και στα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμου, ενώ όσον αφορά στην Αλμωπία τόνισε ότι «μέσα σε αυτούς τους μήνες που είμαστε στο τιμόνι της διοίκησης, δεν είναι όλα τέλεια και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ωραιοποιήσω την κατάσταση, ωστόσο, είναι κοινώς αποδεκτό ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση σε όλους τους τομείς, όπως για παράδειγμα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας».


Δήμος Αλμωπίας

Γραφείο Τύπου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *