Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Συνεργασία Δήμου Αλμωπίας και Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας

Σύσκεψη με εκπροσώπους του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Κώστας Ζαχαριάδης.


Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η συζήτηση γύρω από την εύρυθμη συνεργασία σε σχέση με τις δραστηριότητες του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας ο οποίος προσφέρει σημαντικές διοργανώσεις και διακρίσεις στην περιοχή μας χάρη στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όλους τους ανθρώπους που εργάζονται για το τένις στην Αλμωπία.


Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα της εύρυθμης λειτουργίας των γηπέδων που φιλοξενούν τον Όμιλο Αντισφαίρισης, με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να προθυμοποιούνται ως Όμιλος να καλύπτουν κάποια από τα λειτουργικά έξοδα όπως είναι ο ηλεκτροφωτισμός.


Παράλληλα, έγινε εκτενής αναφορά στη δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Αλμωπίας που θα στεγαστεί στην πρώην «κλειστή αγορά», η οποία έχει ήδη αλλάξει χρήση με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και θα αποτελέσει έναν χώρο αθλητικών, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων και ταυτόχρονα θα φιλοξενεί τα γειτονικά σχολεία για τα μαθήματα της γυμναστικής.


Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας, όπου ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άψογη συνεργασία και ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Πέτρος Τσαρκνιάς τόνισε ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια η οποία όλα αυτά τα χρόνια αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *