Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ημερίδα στην Αριδαία για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας προσκαλεί τα μέλη του στην ενημερωτική ημερίδα για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:00 στο χώρο της αίθουσας του δημοτικού συμβούλιου ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ με θέμα: «Παροχή ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσιών από το Επιμελητήριο Πέλλας με Συμμετοχή στην Ηλεκτρονική Αγορά του Νομού Πέλλας. Στις Επιχειρήσεις παρέχονται:Εταιρική mini-ιστοσελίδα, Ηλεκτρονική Βιτρίνα Προϊόντων & Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop) τα οποία διαχειρίζονται πλήρως από την κάθε επιχείρηση.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι νέες Εμπορικές Πύλες του Επιμελητηρίου για τον Τουρισμό και την προώθηση των Τοπικών Προϊόντων αλλά και την Τοπική Αγορά Προϊόντων με δυνατότητα τη δημιουργία Ηλεκτρονικής Αγοράς Αριδαίας. Παράλληλα θα γνωστοποιηθεί η διαδικασία συμμετοχής ο τρόπος χρήσης των υπηρεσιών από τα μέλη καθώς και άλλες καινοτόμες δυνατότητες.
Η συμμετοχή σας θα συμβάλει ώστε το 2017 όλες οι επιχειρήσεις της Αριδαίας εκμεταλλευόμενοι τις νέες Ηλεκτρονικές δυνατότητες που παρέχει το Επιμελητήριο Πέλλας, να μεγιστοποιήσουν την προβολή και κυρίως τις πωλήσεις τους στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. 

Περισσότερες Πληροφορίες στα τηλέφωνα.: 
6944423273 Νίκος Ρίζος και στο e-mail:melirryton@hotmail.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *