Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Ο Σαρίδης στη Δόξα Μαυροβουνίου

Με την αποκτηση του 20χρονου αμυντικου Νικου Σαριδη .την 4η κατα σειρα οπως μας ειχε υποσχεθει ο πετυχημενος προεδρος της ομαδος Τεο Δανιηλιδης κλεινει ο μεταγραφικος κυκλος για την ομαδα της Δοξας Μαυροβουνιου της πρωταθλητριας χειμωνα της Α1 κατηγοριας..
 
Ο πολυταλαντος παικτης παρολο το νεαρο της ηλικιας του ξεχωρισε απο πολυ μικρος στα γηπεδα και ετσι εχει ηδη αγωνιστει στα σαλονια μεγαλων κατηγοριων εχοντας φορεσει την φανελα του Καμπανιακου και των Λευκαδιων στην Γ εθνικη ,Εδεσσαικου,Δοξας Ριζου ,Μ.Αλ.Αρσενιου και προσφατα του Μολαικου Σπαρτης..Με την προσθηκη αυτη ο τεχνικος της ομαδος οχυρωνει και την αμυντικη γραμμη της ομαδος εχοντας ηδη παραταξει τα δυνατοτερα οπλα στην επιθετικη του γραμμη(Μουρουζιδης,Καρυπιδης,Κιτσας,Χατζηστεφανου).
 

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *