Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Τελική Φάση FINAL FOUR Πρωταθλήματος Νεανίδων αγωνιστικής περιόδου 2016-2017

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος  Νεανίδων αγωνιστικής Περιόδου 2016-17, η Τελική Φάση του FINAL FOUR, θα γίνει όπως φαίνεται παρακάτω:


ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ  FINAL FOUR

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ:        ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 04/02/2017 - ΩΡΑ: 15:00΄- ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ                       ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ  – ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 04/02/2017 - ΩΡΑ: 17:00΄- ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΒΕΡΟΙΑΣ
 
Η νικήτρια ομάδα του τελικού αγώνα του FINAL FOUR θα ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ και θ’ αγωνιστεί  στους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ.

Μετά το τέλος των αγώνων της Τελικής Φάσης του FINAL FOUR, στη Πρωταθλήτρια ομάδα  (νικήτρια του Τελικού) θα απονεμηθεί ΚΥΠΕΛΛΟ και ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ με  ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στις 12 αθλήτριες καθώς και στον προπονητή τους.

Στις ομάδες που θα καταλάβουν την 2η (ηττημένη του Τελικού) και 3n (νικήτρια του Μικρού Τελικού) θέση, θ' απονεμηθούν ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ με ΑΡΓΥΡΟ και ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ,  αντίστοιχα. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *