Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Η αν. Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου στο Δήμο Αλμωπίας

Τον Δήμο Αλμωπίας επισκέφθηκε η αν. Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο και πραγματοποίησε σύσκεψη με τη συμμετοχή των εργαζομένων των κοινωνικών δομών του Δήμου Αλμωπίας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι Βουλευτές Πέλλας κ. Γιάννης Σηφάκης και κ. Θεοδώρα Τζάκρη, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σίμος Σωτηριάδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, κ. Χρήστος Γεωργίου, κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης και κ. Γιώργος Γούδης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Κώστας Ζαχαριάδης κ.α.



Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης πραγματοποιήθηκε μία ζωντανή συζήτηση σε σχέση με τη λειτουργία των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Ηλιαχτίδα», ΚΔΑΠ Σχολικό και γενικότερα όλων των κοινωνικών δομών του Δήμου Αλμωπίας, όπου η αν. Υπουργός απάντησε σε ερωτήσεις και έδωσε σημαντικές πληροφορίες.




Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. ενημέρωσαν την κ. Φωτίου για κάποιες ελλείψεις που παρατηρούνται στα προγράμματα, όπως είναι αυτή του αυτοκινήτου για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», με την αν. Υπουργό να απαντά πως αυτό είναι ένα ζήτημα στο οποίο μπορεί να βοηθήσει. Παράλληλα, η κ. Φωτίου ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι δεν κινδυνεύει καμία θέση εργασίας και δεν διαπραγματεύεται τη μισθοδοσία των εργαζομένων των κοινωνικών δομών.



Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος την ευχαρίστησε για την παρουσία της και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό που μία Υπουργός της Κυβέρνησης επισκέπτεται την περιοχή μας και είναι διατεθειμένη να ακούσει τους προβληματισμούς και να απαντήσει ξεκάθαρα, υπογραμμίζοντας ότι ο ακριτικός Δήμος Αλμωπίας αξίζει μεγαλύτερης προσοχής από την κεντρική διοίκηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *