Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Δόξα Μαυροβουνίου

Με τον καλυτερο τροπο ολοκληρωσε τον α γυρο του πρωταθληματος η ομαδα-προτυπο της Α1 κατηγοριας παιρνοντας ακομη μια νικη στην εδρα της και παραμενοντας αηητητη μετρωντας 9 νικες και 4 ισοπαλιες . 

Στον σαββατιατικο αγωνα της 13ης αγωνιστικης η ταξιαρχια του Σιμου Προδρομμιδη κερδισε με 2-1 σκορ την Δοξα Μελισσιου με ηγετικες μορφες του αγωνα τον νεομεταγραφηθεντα αστερατο παικτη Ευγενιο Κιτσα που πετυχε και το 2ο τερμα που χαρισε τη νικη στην ομαδα του. Και τον εμπειρο κορυφαιο πορτιερο Καμπαλη που για μια κομη φορα με τις εκπληκτικες επεμβασεις του απεδειξε γιατι κατεχει τα πρωτεια στο Νο 1 της κατηγοριας.

Και το 'τρενο'' που λεγεται ΔΟΞΑ Μαυροβουνιου εχει και συνεχεια.αφου ειναι αποφασισμενοι να χτυπησουν την ανοδο στην Γ Εθνικη.

 
 
 
Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *