Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Διακοπή ρεύματος στο Μαυροβούνι και στο Σανδάλι Σκύδρας 22/3

Με βάση την τηλεφωνική ενημέρωση του Δήμου μας από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) πληροφορούμε, με τη σειρά μας, τους συμπολίτες μας ότι την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 θα διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο Μαυροβούνι και στο Σανδάλι του Δήμου Σκύδρας, από τις 07:30’ έως τις 10:30’, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αντικατάστασης στύλων στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.

Λόγω της διακοπής του ρεύματος θα υπάρξει ανάλογη επίπτωση στην ομαλή υδροδότηση των οικισμών.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη κι αντίστοιχη προετοιμασία όλων των ενδιαφερομένων, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα κι ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Τηλ/να Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. για πληροφορίες: 2381023420 ή 1050.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *