Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Πρόσκληση – Πρόγραμμα Δήμου Σκύδρας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Με την πίστη στα ιδανικά του έθνους και με τον οφειλόμενο σεβασμό ο Δήμος Σκύδρας πρόκειται να τιμήσει το διπλό εορτασμό, θρησκευτικό κι εθνικό, της 25ης Μαρτίου.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017,λοιπόν, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις, (συνοπτικό πρόγραμμα):

*’Ωρα 07:30’, θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες της Εκκλησίας μας και η Φιλαρμονική του Δήμου θα περιέλθει στους δρόμους της πόλης παίζοντας τον Εθνικό Ύμνο κι εμβατήρια.

*’Ωρα 08:00’ και 18:40’, έπαρση και υποστολή της σημαίας αντίστοιχα, μπροστά στο Δημαρχείο.

*’Ωρα 10:15΄, τέλεση δοξολογίας στους Ιερούς Ναούς: Αγίου Στεφάνου Σκύδρας και Ύψωσης Τιμίου Σταυρού Καλής.

*΄Ωρα 10:30’, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας στη Σκύδρα από την εκπαιδευτικό του 2ου Νηπιαγωγείου Σκύδρας Πετρούλα Τόπκα και στην Καλή από την εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Καλής Αλεξάνδρα Κατσούλα.

*Ακολουθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στο Ηρώο Σκύδρας και Καλής.

*’Ωρα 12:00’, η μεγάλη παρέλαση στην οδό Εθνικής Αντίστασης (Δημαρχείο) Σκύδρας.

Παρόμοιες εκδηλώσεις θα υλοποιηθούν στις Τοπικές μας Κοινότητες.

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλες τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας με ομοψυχία, αυτογνωσία κι αισιοδοξία να πλαισιώσουν και να συμμετάσχουν στην εθνικοθρησκευτική μας γιορτή και η ελληνική σημαία ας κυματίζει περίοπτα και περήφανα στα μπαλκόνια μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *