Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Κρεμάει τα γάντια του ο Ανέστης Κοντογουλίδης της Νάουσας

''Θυμα'' της κρισης στην Ελλαδα ο ταλαντουχος τερματοφυλακας του ΦΑΣ Ναουσας Ανεστης Κοντογουλιδης με προσωπικη του δηλωση στο προφιλ του σε γνωστο Μεσο Προσωπικης Δικτυωσης ανακοινωσε πως εξαιτιας των δυσκολων συνθηκων που επικρατουν στην χωρα μας και μετα απο επαγγελματικη προταση που δεχτηκε για εργασια στο εξωτερικο αναγκαζεται να σταματησει το ποδοσφαιρο. Η αποφαση του εμμπειρου πορτιερο επεσε σαν κεραυνος εν αιθρια και μετα απο επικοινωνια μαζι του μας ειπε οτι με μεγαλη λυπη πηρε αυτην την αποφαση αλλα δεν ειχε πολλες επιλογες . Μετα το τελος του αγωνα με τον Καμπανιακο ανακοινωσε στους συμπαικτες του στα αποδυτηρια την αποφαση του και μεχρι το τελος του μηνα θα εχει μετακομισει . Βαρυ το πληγμα και για την ομαδα της Ναουσας αλλα και για το ποδοσφαιρο αφου προκειται για εναν σπουδαιο ανερχομενο τερματοφυλακα. Εμεις να του ευχηθουμε καλη σταδιοδρομια και καλη επιτυχια στη νεα του ζωη. 
 



Ανεστης Κοντογουλιδης: ''Δυστυχώς έρχεται η στιγμή που πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις για την ζωή σου το μέλλον και τα όνειρα σου.. Σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη μέρα καθώς ήταν η τελευταία φορά που κάθισα κάτω απο την εστία.. Ήταν η τελευταία φορά που την υπερασπίστηκα.. Λίγους μήνες πριν κλείσω τα 25 μου χρόνια πήρα μια δύσκολη απόφαση να αφήσω την μεγαλύτερη αγάπη μου τον μεγαλύτερο μου έρωτα τις μεγαλύτερες μου θυσίες το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που έστω αγωνιστικά σε ερασιτεχνικά σωματεία.. Αλλα περισσοτερο για τους φίλους και της γνωριμίες που έχω κάνει μέσα απο αυτο τον χώρο.. Δυστυχώς τα πράγματα στην Ελλάδα ειναι πολύ δύσκολα και όταν σου έρχεται μια καλή πρόταση γαι δουλειά πρέπει να σκεφτείς ώριμα για το μέλλον σου.. Σας ευχαριστώ πολύ όλους..."
 
 
 
 
 
Επιμελεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *