Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Βαγγέλης Ντίσιος: "Σεβόμαστε την απόφαση του Κοντογουλίδη"

Ο τεχνικος του ΦΑΣ Ναουσας Βαγγελης Ντισιος μετα την ανακοινωση αποχωρησης του γκολκηπερ της ομαδος Ανεστη Κοντογουλιδη λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων στο εξωτερικο σε επικοινωνια που ειχαμε μαζι του μας ειπε:

''Είναι δύσκολο όταν αποχωρεί παίχτης από την ομάδα,οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση του και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στο μέλλον και στην καινούρια του ζωή.Στο διάστημα των 8 μηνών της συνεργασίας υπήρξαν ευχάριστες στιγμές και κάποιες μη ευχάριστες,κρατάω το πάθος και τη διάθεση του για διάκριση όλο αυτό το χρόνο και ότι συνέβαλλε στη δημιουργία θετικού κλίματος μέσα στα αποδυτήρια,πράγμα απαραίτητο για την υγιή πορεία της ομάδας μας.''




επιμελεια ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *