Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Φανταστική η Αν. Γιαννιτσών 4-2 την Δόξα Μαυροβουνίου

Σε εναν αγωνα διαφημιση ποδοσφαιρου οι νεαροι παικτες της ομαδος των Γιαννιτσων φορεσαν κυριολεκτικα τα γυαλια στην ομαδα της Δοξας Μαυροβουνιου υποχρεωνοντας την σε βαρια ηττα με σκορ 4-2.

Οι λιγοστοι φιλαθλοι που παρακολουθησαν το παιχνιδι χορτασαν γκολ και θεαμα αφου οι νεαροι παικτες της Αναγεννησης αλωνιζαν πραγματικα στο γηπεδο πιεζοντας συνεχως τους αντιπαλους τους αφηνοντας τους πισω στο σκορ μαλιστα νωρις αφου στο 22' βρισκονταν μπροστα στο σκορ με 2-0 .
Πραγματικα αξιζουν συγχαρητηρια στα νεαρα αυτα παιδια που παρεδωσαν μαθηματα ποδοσφαιρου αφου οι περισσοτεροι παικτες κυμαινονται στην ηλικια των 15-με 20 χρ. δειχνοντας οτι η ομαδα της Αναγεννησης στηριζεται και εχει δυνατες βασεις και υποδομη.

Στον αντιποδα οι φιλοξενουμενοι παικτες του Μαυροβουνιου με φανερα σημεια κουρασης και σε πολλες φασεις αποπροσανατολισμου εμειναν πισω στο σκορ προσπαθησαν στο δευτερο ημιχρονο πιεζοντας και δημιουργωντας ευκαιριες να αντιδρασουν αλλα ηταν ηδη πολυ αργα και ετσι το αποτελεσμα της ηττας ηταν αναποφευκτο

Το σκορ του αγωνα ανοιξε με αριστοτεχνικη ενεργεια ο Αλεξανδρος Τερζης απο κοντα στο 20' μετα απο αριστη επιθετικη ενεργεια των συμπαικτων του κανοντας το 1-0. Στο 22' ο Στεφανιδης ζευγαρωσε τα τερματα της ομαδος του πετυχαινοντας το 2-0.

Στο 57' ο Λαζαριδης με αψογο πλασε κρεμασε τον Καμπαλη γραφοντας το 3-0.
Στο 59' ο μαχητικος Σαριδης Νικος μειωσε για το Μαυροβουνι σε 3-1. Στο 81' ο Στεφανιδης σε τετ ατε τ φτανει τον δεικτη του σκορ στο 4-1 πλασαροντας τον Καμπαλη. και το τελικο 4-2 εγραψε στο 82' με ενα γκολ πραγματικα για οσκαρ με αψογη καλοχτυπημενη εκτελση φαουλ εξω απο την περιοχη απο τον Ευγενη Κιτσα που καταχειροκροτηθηκε.

Η διαιτησια ηταν των Τρυψιανη,Σιπκα Γιαννη,Κεσισογλου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Τομπουλιδης,Κοκκινιδης Ξανθοπουλος Ασλανιδης Χαραβιτιδης Κυζιριδης Καλαιτζης (80' Θεοδωρουδης) Γεωργιας Λαζαριδης Τερζης (85' Γιουβανογλου) Στεφανιδης (87' Κατηριαδης) 

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ Καμπαλης Τουρατζιδης (70' Χαραλαμπιδης) Φανιαδης Κατιρτζογλου Ζαχαριαδης Καρυπιδης Λεσι( 57' Κιτσας) Χατζηστεφανου Νατσης Σαριδης Παπανικολαου(46' Μουρουζιδης) 
 

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *