Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Το 11ο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών εγκαθίσταται στο κτιριακό συγκρότημα του 3ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών

Υπεγράφη η σύμβαση «Προσθήκη κατ’ επέκταση ισόγειου κτίσματος στο κτιριακό συγκρότημα του 3ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών» μεταξύ του δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου και του εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρείας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 43.754,90€, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 60 ημερών από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης.

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται να γίνουν παρεμβάσεις στο ισόγειο κτίριο του συγκροτήματος.
«Μέσω του συγκεκριμένου έργου θα δώσουμε λύση και στο πρόβλημα στέγασης του 11ου 2θέσιου νηπιαγωγείου Γιαννιτσών. Στόχος μας είναι, από τη μια να παραδώσουμε καλαίσθητους και απόλυτα ασφαλείς χώρους για χρήση από μικρά παιδιά και από την άλλη, σταδιακά να λειτουργήσουν όλα τα νηπιαγωγεία σε κανονικά διδακτήρια και όχι σε ισόγεια ενοικιαζόμενα καταστήματα», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *