Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club προτείνει: Baby Driver (2017)

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club - Η επίσημη σελίδα στο facebook


Πρόκειται για παιδιά από την περιοχή μας, οι οποίοι έχουν πάθος με τον κινηματογράφο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα γράφουν τις δικές τους κριτικές - απόψεις - προτάσεις σχετικά με ταινίες που έχουν προβληθεί στο... μαγικό άσπρο πανί και που αξίζει να δούμε.



Αγγλοαμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Έντγκαρ Ράιτ

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του 2017 - Ένας χαρισματικός, νεαρός οδηγός ληστειών αφήνεται στους ρυθμούς του δικού του soundtrack και γίνεται ο καλύτερος στην πιάτσα. Διαθέτει ένα τρομερό ταλέντο που χρειάζεται για να επιβιώσει από τη δική του υποτέλεια προς τον αρχηγό του εγκλήματος, τον Doc. Όταν συναντά το κορίτσι των ονείρων του θέλει να εγκαταλείψει μια για πάντα την εγκληματική ζωή, όμως σε μια τελευταία συμφωνία θα τα ριψοκινδυνέψει όλα. Πολλή μουσική, αρκετή δράση, έξυπνοι διάλογοι συνθέτουν το Baby Driver.

Με τους: Άνσελ Έλγκορτ, Κέβιν Σπέισι, Λίλι Τζέιμς, Τζον Χαμ, Τζέιμι Φοξ






ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *