Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΑΣΚΕΜ - Παιδικό: Ο Φ.Ο. Αριδαίας επιβλήθηκε του Ζαφειράκη Νάουσας με 69-31

Για την 5η αγωνιστική του Β' ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ ο Φ.Ο. Αριδαίας επιβλήθηκε του Ζαφειράκη Νάουσας με 69-31, την Κυριακή (26/11) στο ΔΑΚ Αριδαίας. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντισταθούν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο (16-11) και να ακολουθήσουν από κοντά το ρυθμό των παικτών του Γιώργου Χασάπη.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Αριδαίας με εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και με πολλή καλή αμυντική λειτουργία πήρε μια διαφορά ασφαλείας είκοσι πόντων στο ημίχρονο (38-18).

Η διαφορά μεγάλωσε ακόμα περισσότερο στο τρίτο δεκάλεπτο, αφού η ομάδα της Νάουσας δεν έβρισκε λύσεις απέναντι στην καλή άμυνα του ΦΟΑ, με αποτέλεσμα η διαφορά να ξεπεράσει τους τριάντα πόντους (56-25).

Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα για το τελικό 69-31.




Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Χασάπης): Ασβεστόπουλος, Αμπάρης 10(1), Κληντσάρης 9, Παυλίδης 6, Μπίνος 11, Κεχαγιάς, Τσακίρης 9, Πετρούδης 13, Αναστασίου 2, Δίος, Βασίλογλου-Καμενίδης Γ. 3, Βασίλογλου-Καμενίδης 6.


ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Ζιάννης): Πηλίδης, Μουστάκας, Πουρλίδας 2, Νικολαίδης 4, Δάκος, Κατσιάνης, Μίγγας 1, Μόρφης, Χρυσανθάκης 8, Κωνσταντίνου, Τούπος 13, Παναγιωτίδης 3(1).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *