Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΑΣΚΕΜ: Παρουσιάστηκε επίσημα από τους Ικαρους Γιαννιτσών ως νέος Τεχνικός Διευθυντής ο Δημήτρης Καραμιχάλης

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28/11 η επίσημη παρουσίασης του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας των "Ικάρων" Γιαννιτσών κ. Καραμιχάλη Δημήτρη στην αίθουσα πληροφόρησης νέων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Πέλλας.

Τον καταξιωμένο τεχνικό προλόγησε ο Πρόεδρος της ομάδας Γραμματικού Ευάγγελος ο οποίος, αφού εκθείασε τις ικανότητες του, τον καλοσώρισε στην μεγάλη οικογένεια των "Ικάρων"και τον ευχαρίστησε για την απόφαση του να βοηθήσει από το άτυπο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή στο γενικό του όραμα για την Ακαδημία αλλά και στον συντονισμό του προπονητικού τημ , στην καλύτερη λειτουργία των τμημάτων υποδομής , μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και την εμπειρία του από την πολύχρονη πετυχημένη προπονητική του καριέρα.

Τον τεχνικό Διευθυντή παρουσίασε στο κοινό και ο προπονητής των "Ικάρων" Σερέτης Θεολόγος , ο οποίος αρχικά δήλωσε ότι η χαρά της συνεργασίας είναι ιδιαίτερα μεγάλη για τον ίδιο αλλά και για τον Πρόεδρο Γραμματικού Ευάγγελο καθώς ο έμπειρος κόουτς υπήρξε ο πρώτος προπονητής και των δύο μαθαίνοντας τους τα βασικά του αθλήματος. Κατόπιν αναφέρθηκε στο "βαρύ" βιογραφικό του κ. Καραμιχάλη , ο οποίος έχει θητεύσει με επιτυχία σε όλους τους μεγάλους συλλόγους της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες τρείς δεκαετίες, Πάοκ, Άρη, Ηρακλή, Χάνθ, ICBS κ.α. και έχει δουλέψει με πληθώρα επαγγελματιών παικτών υψηλού επιπέδου όπως π.χ. ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Κώστας Βασιλειάδης κ.ά.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν αθλητές-τριες των "Ικάρων" και αρκετοί γονείς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *