Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Γ' Εθνική: Δείτε φάσεις και γκολ από τη νίκη του Εδεσσαϊκου με 2-0 επί της Καρδίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Εδεσσαίκός: Λιγοστός ο κόσμος αυτή την φορά, αλλά η ομάδα πιστή στο ραντεβού της με την νίκη






Μια εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια (Τρίκαλα, Κιλκισιακο, Πιερικό) είχε η κεντρική κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Εδεσσσας ,αφού η προσέλευση κόσμου ήταν αισθητά μειωμένη και η ατμόσφαιρα μάλλον "κρύα".

Κάτι που μάλλον δεν περίμεναν οι διοικούντες , ύστερα από τα τελευταία θετικά μηνύματα στήριξης από τοκ κόσμο αλλά ίσως και να οφείλεται στα συνεχόμενα εντός έδρας παιγνίδια από την 6η μέχρι την 11η αγωνιστική (4 ) που επέφεραν ενδεχομένως έναν κορεσμό.

Πάντως η ομάδα φρόντισε να "ζεστάνει"όσους βρέθηκαν στο β΄μέρος με την σημαντική νίκη που σημείωσε και αν μάλιστα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα την Τετάρτη στη Ευκαρπία από τον Μακεδονικό , είναι σχεδόν βέβαιο ότι την άλλη Κυριακή με την Νάουσα θα γίνει ρεκόρ προσέλευσης θεατών για φέτος στο Δημοτικό Στάδιο καθώς πρόκειται για κλασικό γειτονικό ντέρμπι με προϊστορία ...Α΄Εθνικής μάλιστα.

Παρακολουθείστε μέσα από το Edessaikos tv τα goal και τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού  ανάμεσα στον Εδεσσαικό και την ΑΟ Καρδίας που βρήκε νικήτρια την ομάδα του νομού μας  με σκορ 2-0



anonym-filathlos.blogspot.gr | matiespellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *