Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Aθλος Αλεξάνδρειας - Εργοναθλός 63-31

Νέα επιβλητική νίκη, δεύτερη συνεχόμενη, για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Άθλος η οποία επικράτησε με σκορ 63-31 της ομάδας του Εργόναθλου Πολυκάστρου.

Οι νεαροί παίχτες της Ακαδημίας ‘Αθλος μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης όσον αφορά τον τελικό νικητή του παιχνιδιού.

Έτσι αφού προηγήθηκαν στο 5’ 11-0 έκλεισαν το δεκάλεπτο με 21-09.

Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο δεκάλεπτο το οποίο τελείωσε με σκορ 46-16.

Το τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο είχαν πολύ μικρότερη επιθετική συγκομιδή από την ομάδα της Αλεξάνδρειας λόγω των πολλών και συχνών αλλαγών των σχημάτων, που επέλεξε να πραγματοποιήσει το τεχνικό επιτελείο του Άθλου.

Τα δεκάλεπτα και οι συνθέσεις του αγώνα: 21-09,46-16,55-24,63-31

ΑΘΛΟΣ (Αγγέλης-Γεράσης): Γιοβαννόπουλος 9(3),Τσαρούχας 10(2), Τακουτής 2, Τζαφέρης 2, Ντάμτσης, Παύλου 7, Χρυσικός 4(1),Χαριτόπουλος 7, Ψυχογιός 5, Γιαντσιδιώτης 5, Πεχλιβάνος 12, Πεκιαρίδης.

ΕΡΓΟΝΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ(Παπαδόπουλος):Μιχαλόπουλος 4, Γαρόπουλος 4, Κικιρής, Δραγανίδης 2, Καραστογιάννης 5 (1), Παπαδόπουλος 5, Δημητριάδης, Κλαυδιανός 3, Σαραντόπουλος 2, Αρκούδας 6.

Επόμενος αντίπαλος το Σάββατο 2/12 στις 18.00 μ.μ. στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου, η ομάδα του Φιλίππου Ν.Πέλλας.
 
 
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - 02/12
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ - ΜΕΓΑΣ ΑΛ.ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
ΕΡΓΟΝΑΘΛΟΣ - ΠΑΝΘΗΡΕΣ
ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ
ΒΑΦΥΡΑΣ - ΚΟΥΠΑ
ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ
ΑΚΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ 
 
 
Απο το epilogesnews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *