Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Μεγάλη νίκη για τον Ζαφειράκη επί του Βατανιακού με εκπληκτική εμφάνιση

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Μεγάλη νίκη για τον Ζαφειράκη επί του Βατανιακού με εκπληκτική εμφάνιση από τον Σιδηρόπουλο και επανεμφάνιση Μουρατίδη στο παρκέ


Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη επικράτησε με 64-54 του Βατανιακού στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας.

Ο Ζαφειράκης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με δέκα πόντους στην λήξη της πρώτης περιόδου (21-11).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα και με τον Σιδηρόπουλο να εντυπωσιάζει πήγε στα αποδυτήρια μπροστά με 37-20. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Βατανιακός προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι μειώνοντας το σκορ στο 53-44.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ζαφειράκης κατάφερε να διατηρήσει την υπέρ του διαφορά και να φτάσει στην μεγάλη νίκη με 64-54 που συνοδεύτηκε από την επανεμφάνιση του Γιώργου Μουρατίδη στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Νάουσας

Ζαφειράκης: Τούφας-7, Ζαχαριάδης-4, Σκουλαριώτης-17, Σιδηρόπουλος-26, Ζιάνης-7, Βάιγκαντ-3
 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - 02/12
ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ - ΜΕΓΑΣ ΑΛ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - ΜΕΛΙΚΗ


Απο το  inaoussa.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *