Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Επιστροφή στις Νίκες για τον Βαφύρα

Επέστρεψαν στις νίκες και με το ροζ φύλλο αγώνα από το Λιτόχωρο απόψε οι άντρες μας, όπου και κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Λεπτοκαρυάς.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερες προοπτικές για την ομάδα μας σε αντίθεση με τελικό 51-79. Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και ενώ οι παίκτες μας έκαναν το 4-9 με αρκετή δυσκολία, φάνηκαν να μην είναι συγκεντρωμένοι όσο πραγματικά απαιτούσε το παιχνίδι. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες της Λεπτοκαρυάς μετά το πρώτο δεκάλεπτο που έλλειξε 11-11, να μπει με περισσότερες προσδοκίες στο δεύτερο και να προηγηθεί με 15-13 στις αρχές του.

Σε εκείνο το σημείο η ομάδα μας άρχισε να λειτουργεί καλύτερα και αποτελεσματικότερα. Επέβαλε το ρυθμό της, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της και κατάφερε να σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου η διαφορά είχε φτάσει στους 13 (23-36).

Το τρίτο δεκάλεπτο κύλισε όπως και το δεύτερο με τους παίκτες μας να συνεχίζουν να διευρύνουν την διαφορά και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν λύση. Η ομάδα πίεσε, οδήγησε τους αντιπάλους σε λάθη που τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο πετυχαίνοντας αρκετούς εύκολους πόντους, που στην ουσία έκαναν και την διαφορά. Τέλος τρίτου δεκαλέπτου και ο ηλεκτρονικός πίνακας να γράφει 34-63.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο, η ομάδα της Λεπτοκαρυάς χρησιμοποίησε στο τέλος του παιχνιδιού και τους νεαρούς που συμπλήρωναν την δωδεκάδα της ομάδας, όπως και ο κόουτς Σαραπτσής χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του. Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιώργος Σκέντος που συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα του πρωταθλήματος. Το επιμέρους 17-16 απλά ολοκλήρωσε το παιχνίδι και έγραψε το τελικό 51-79.

Διαιτητές: Γιανκίδης – Τοπαλίδης.

Δεκάλεπτα: 11-11, 23-36, 34-63, 51-79.

ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς: Αϊβαλιώτης, Σπαθάρας 6, Γρεβενίτης, Μπουρδούβαλης 6, Τσιώκας, Ζαφειρίδης, Αναστασίου 6, Φακίτσας 1, Μέγας 15 (1), Τσακίρης, Ραμαντάνης 8, Μυλωνάς 9.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής 3 (1), Μιλκούδης 15 (1), Ευαγγελόπουλος 22 (2), Αραμπατζής 7 (1), Μπατζάκης 7, Κυπαρίσσης 14, Σιώκας 4, Στεφάνου 5 (1), Σκέντος, Ελευθεριάδης, Καραμπατάκης, Παπακώστας 2.
 
 ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - 02/12
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ - ΜΕΓΑΣ ΑΛ.ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
ΕΡΓΟΝΑΘΛΟΣ - ΠΑΝΘΗΡΕΣ
ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ
ΒΑΦΥΡΑΣ - ΚΟΥΠΑ
ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ
ΑΚΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ
 
 
 
απο το basketball.vafiras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *