Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Τον Πτέραρχο ε.α. Θεολόγο Συμεωνίδη τίμησαν σε μια σεμνή τελετή ο Δήμος Αλμωπίας και το Δημοτικό Σχολείο Σωσάνδρας

Τον Πτέραρχο ε.α. Θεολόγο Συμεωνίδη τίμησαν σε μια σεμνή τελετή ο Δήμος Αλμωπίας και το Δημοτικό Σχολείο Σωσάνδρας, για την προμήθεια μέσω του Υπουργείου Άμυνας υπολογιστών και άλλων αναλώσιμων που θα βοηθήσουν σημαντικά στο εκπαιδευτικό έργο.

Πρόκειται για το Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου. Ένας άνθρωπος με καταγωγή από τη Σωσάνδρα και με μεγάλη προσφορά στην πατρίδα.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε ένιωσε έντονη την αγάπη του για τον τόπο μας και τη νοσταλγία του για τα παιδικά του χρόνια. Αξιόλογο στέλεχος που άφησε εποχή στο χώρο της Πολεμικής Αεροπορίας, γράφοντας τη δική του ιστορία, αφήνοντας ένα από τα καλύτερα ονόματα στο χώρο των ιπταμένων. Και ο Διευθυντής του σχολείου τον ευχαρίστησε θερμά που δεν ξεχνά το χωριό που έζησε τα παιδικά του χρόνια και τόνισε ότι αυτή η προσφορά εξοπλισμού θα συμβάλει σημαντικά στο έργο του σχολείου.

Ο κ. Σημεωνίδης μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου και τόνισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται κοντά σε κάθε ακριτική περιοχή, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες ημέρες για την πατρίδα μας. Μάλιστα, αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του Δημάρχου για τη συμμετοχή του ίδιου και του Υπουργού στους εορτασμούς για την Απελευθέρωση της Αριδαίας την 4η Νοεμβρίου.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που οι μαθητές τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» και τον Εθνικό μας Ύμνο, κρατώντας ψηλά τη Γαλανόλευκη.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχο κ. Χρήστος Χουρσόγλου, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ κ. Κώστας Ζαχαριάδης, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σωσάνδρας κ. Νίκος Μήντσης, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Λυκοστόμου κ. Σοφία Αλεξίου, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, γονείς, κηδεμόνες και συγχωριανοί. Την εκδήλωση πλαισίωσε το Δ.ΙΕΚ Αριδαίας, που επιμελήθηκε τον μπουφέ με πολλά εδέσματα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *