Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Επείγουσα ανακοίνωση ΓΕΛ Αριδαίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Παρακαλούνται οι μαθητές παρελθόντων ετών του Γενικού Λυκείου Αριδαίας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις επικείμενες πανελλαδικές εξετάσεις για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, καθώς και οι μαθητές που τελειώνουν φέτος το Λύκειο και ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες εξεταζομένων π.χ. με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και εξετάζονται γραπτά ή προφορικά κατά περίπτωση, θα πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως ( ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση.

Η υποβολή της δήλωσης θα πρέπει να συνοδεύεται από Αστυνομική ταυτότητα, μια φωτογραφία και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα στην περίπτωση που κάποιος ανήκει σε ειδική κατηγορία. Μαθητές που τελείωσαν το Λύκειο σε άλλη πόλη, θα πρέπει να έχουν και αντίγραφο του Απολυτηρίου τους κατά την προσέλευση στο σχολείο η οποία θα γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με το σχολείο, προς αποφυγήν του συνωστισμού και στο τηλέφωνο 23840-22727 από τις 8:00π.μ. -2:00μ.μ αποκλειστικά στο διάστημα από τη Δευτέρα 19 μέχρι και την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018.

Καμία αίτηση συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτή μετά το ανωτέρω διάστημα.

Πληροφορίες δίνονται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση minedu.gov.gr όπως πχ. υποδείγματα αιτήσεων κατά περίπτωση.

Από τη Δ/νση του ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *