Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

70€ ανά στρέμμα de minimis στα αχλάδια Κρυστάλια - Ετοιμάζεται de minimis 50€ ανά στρέμμα και για τα καπνά

Γιάννης Σηφάκης: 70€ ανά στρέμμα de minimis στα αχλάδια Κρυστάλια. Ετοιμάζεται de minimis 50 € ανά στρέμμα και για τα καπνά ( ποικιλιών «μπασμά» και «Κατερίνης»)

Υπεγράφη η Υπουργική απόφαση από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και απεστάλη στον Υφυπουργό Οικονομικών για υπογραφή. Τις επόμενες δέκα με δεκαπέντε ημέρες περίπου αναμένεται η πληρωμή των δικαιούχων.

Αφορά 17000 στρέμματα πανελλαδικά εκ των οποίων 1380 στρέμματα στην Πέλλα και το de minimis θα είναι 70 € ανά στρέμμα.

Ετοιμάζεται de minimis και για τα καπνά ποικιλιών «μπασμά» και «Κατερίνης» που θα είναι 50 € ανά στρέμμα.

Όσον αφορά τα καπνά ποικιλίας «μπασμά» θα δοθεί στις περιοχές που δεν είχαν πληρωθεί μέσω de minimis στο τέλος του περασμένου έτους. Η Πέλλα είναι στις περιοχές στις οποίες θα δοθεί de minimis. Γίνεται προσπάθεια επιτάχυνσης των διαδικασιών για να γίνει κατορθωτό να πληρωθεί εντός του μηνός.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *