Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Ενημερωτική συνάντηση γονέων - μαθητών για πρακτικές δοκιμασίες για ΤΕΦΑΑ

(Έγκριση Ολομέλειας του 2ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας, Αρ. Πράξης 10/19-4-2019)Αγαπητή/έ κ.κ. Διευθύντρια/ντή,

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του 2ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση γονέων και μαθητών για τη διαδικασία διεξαγωγής των πρακτικών δοκιμασιών των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ. Στόχος της συνάντησης είναι η αποσαφήνιση της διαδικασίας των πρακτικών δοκιμασιών ώστε να υπάρξει ενημέρωση και αντίστοιχα εξάλειψη των πιθανών παρανοήσεων από την πλευρά των μαθητών και των γονέων.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 18.00΄-19.00΄ στο χώρο της Βιβλιοθήκης του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης (Ακριτών και Θράκης 4, πίσω από τη Μονή Λαζαριστών) Δείτε στο χάρτη https://goo.gl/maps/FYMgD1G49VBgaa1PA

Παρακαλούμε θερμά όπως μεριμνήσετε, ώστε να ενημερωθούν ΟΛΟΙ οι μαθητές του σχολείου σας, που έχουν δηλώσει συμμετοχή στις πρακτικές δοκιμασίες για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ, για την πραγματοποίηση της συνάντησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *