Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Διακοπή ρεύματος στην περιοχή Πάνω Χωριό Σκύδρας

Με βάση την ενημέρωση του Δήμου μας από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.), πληροφορούμε τους συνδημότες μας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο ότι θα διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Πάνω Χωριό Σκύδρας,(οδός Παύλου Μελά κι άνω), τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019,από τις 07:30΄ μέχρι τις 13:30΄, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του δικτύου.

Λόγω της διακοπής του ρεύματος θα υπάρχει ανάλογη επίπτωση στην ομαλή υδροδότηση της περιοχής .

Παρακαλούμε για την έγκαιρη κι ανάλογη προετοιμασία όλων των ενδιαφερομένων ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Τηλέφωνα Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. για πληροφορίες:2381023420, 2381050140,1050.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *