Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Μπάμπης Πανταζής: "Υποκλίνομαι στην σοφία του λαού"

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, συνδημότες μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συμπάθεια που μου δείξατε σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα. 

Δεν υπήρξε μέρος, χωριό, γειτονιά στον Δήμο μας που να μην με αγκαλιάσετε, που να μην είπατε, έναν καλό λόγο για την προσπάθεια μου αυτή. Ένιωσα υπερήφανος και δικαιωμένος για την μέχρι τώρα πορεία μου ως ενεργός πολίτης αυτού του ευλογημένου τόπου. Βέβαια η συμπάθεια από μόνη της δεν φτάνει, στις Δημοτικές εκλογές. Χρειάζεται και η ψήφος. Εκεί τα πήγα μέτρια με αποτέλεσμα να μην εκλεγώ. 

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι η σοφία του λαού και σε αυτήν υποκλίνομαι. 

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Δημοτικό συμβούλιο σε όλους μαζί και στον καθένα ξεχωριστά πιστεύω να τιμήσουν με την δημιουργική παρουσία τους την ετυμηγορία του λαού της Αλμωπίας, να αποδεχτούν τον ρόλο που τους ανέθεσε και να τον υπηρετήσουν για τα από επόμενα 4 χρόνια. Να τους επιστήσω την προσοχή ότι ο λαός τους επέλεξε για να οδηγήσουν τον Δήμο σε ευημερία, σε κοινωνική αλληλεγγύη και έργα, πολλά έργα, γιατί ως Δήμος έχουμε μείνει πίσω. 

Θα τους παρακαλούσα προσωπικά να αφήσουνε του διαπληκτισμούς του παρελθόντος στην δικαιοσύνη και να σχεδιάσουνε την Αλμωπία της επόμενης ημέρας, της επόμενης τετραετίας. Έτσι ο κόσμος της Αλμωπίας θα τους επιβραβεύσει με την ψήφο του και την επόμενη φορά. Τέλος εύχομαι σε σένα Δήμαρχε σιδεροκέφαλος και να σου υπενθυμίσω ότι 4 χρόνια περνάν γρήγορα και επειδή πολλές φορές άκουσα από τα χείλη σου ότι εδώ ζούμε όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς ζητώ να συνεχίσεις να το υποστηρίζεις με πράξεις καθημερινά, είναι ο μόνος τρόπος που διασφαλίζει μια πετυχημένη τετραετία.


Με εκτίμηση Πανταζής Χαράλαμπος (Μπάμπης)
 Οικονομολόγος Υπάλληλος ΟΑΕΔ

3 comments:

  1. Mπραβο κ.Μπάμπη φαινεται οτι αγαπας αυτον τον τόπο περισσοτερο απο αλλους δηθεν,ο κόσμος βαρεθηκε τα ιδια κ τα ιδια γιαυτο κ προτιμησε καποιον αγραμματο αλλα τίμιο νεο,κουραστηκε απο τους δηθεν μορφωμενους,καλή αρχή σε αυτην την ΄νεα μορφή διοικησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Μπάμπη. Πάντα με την Σοφία του αγράμματου πονεμένου Έλληνα βγαίναμε με κόπο αλλά τα καταφέρναμε να επιζησουμε σε όλες τις δυσκολίες.

      Διαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *