Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Με νίκη 0-3 και καλή εμφάνιση συνέχισαν οι κορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας

Η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας το Σάββατο ταξίδεψε στο Κιλκίς για να παίξει με τον Άτλα Κιλκίς, στα πλαίσια του πρωταθλήματος κορασίδων. 
 
Η αποστολή είχε αρκετές απουσίες και μάλιστα σε καίριες θέσεις (απουσία πασαδόρων, κτλ.), παρόλα αυτά τα κορίτσια που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές ανάγκες του παιχνιδιού. Πραγματοποίησαν μια καλή εμφάνιση και ξεπέρασαν, λόγο των απουσιών, τις όποιες αδυναμίες φαίνονταν εξαρχής. Μόνο στο πρώτο σετ παρουσίασαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, αυτό μαρτυρά και η διακύμανση του σκορ (1-5, 3-10, 6-22 και 18-25). Το δεύτερο και τρίτο σετ ξεκίνησε και τελείωσε με απόλυτη επικράτηση των φιλοξενουμένων, το σκορ του δεύτερο (11-25) και τρίτου σετ (8-25).

Η σύνθεση της ομάδας του Ίκαρου Έδεσσας (Ρέτζιου Ευτυχία) : Βιτουλαδίτου Χρ., Βιτουλαδίτου Φωτ., Καλέιτση Ευαγ., Μποζίνη Αθ., Κατσαμάρη Ραφ., Παπαγιάννη Ανδ., Μάινου Σοφ., Αναγνωστοπούλου Χαρ., Κυβελίδου Αθ., Μάινου Ελ.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *