Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

O Joker σπάει όλα τα ρεκόρ: Είναι πλέον η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών βασισμένη σε κόμικ

Ενάμιση μήνα μετά την κυκλοφορία του, ο Joker του Τοντ Φίλιπς και πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Χοακίν Φίνιξ στο ρόλο του αντί-ήρωα της DC, συνεχίζει να σπάει τα κινηματογραφικά ρεκόρ, το ένα μετά το άλλο.

Ήδη η ταινία κοντεύει να σπάσει το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στο παγκόσμιο box office, φτάνοντας μέχρι στιγμής τα 958 εκατομμύρια δολάρια, ενώ και επίσημα έγινε πλέον η πιο κερδοφόρα ταινία βασισμένη σε κόμικ.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα του φιλμ είναι 15,3 φορές περισσότερα από το συνολικό μπάτζετ των 62,5 εκατομμυρίων δολαρίων με το οποίο γυρίστηκε.

Στη δεύτερη θέση των πιο επιτυχημένων ταινιών βασισμένων σε κόμικ βρίσκεται «Η Μάσκα» με το Τζιμ Κάρεϊ η οποία με μπάτζετ 23 εκατομμυρίων δολαρίων απέφερε έσοδα της τάξεως των 351 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην ίδια λίστα συμπεριλαμβάνονται ακόμα τα: «Batman» του Τιμ Μπάρτον, «Venom», «Deadpool» και «Teenage Mutant Ninja Turtles».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *