Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Συμμετοχή του Δήμου Αλμωπίας στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Σημαντική παρουσία είχε ο Δήμος Αλμωπίας στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. 
 
Το περίπτερο που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες τις έκθεσης και αντιπροσώπευε τη φυσική ομορφιά της Αλμωπίας, επισκέφθηκε πλήθος κόσμου, όπου ενημερώθηκε για τους προορισμούς της Αλμωπίας, την τουριστική ανάπτυξη και τις δραστηριότητες που παρέχει η περιοχή στους επισκέπτες της και παρέλαβε έντυπο υλικό.

Στην τελετή εγκαινίων, το περίπτερο τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και υποψήφιος για την προεδρία της ΚΕΔΕ κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, οι οποίοι είχαν σύντομες συνομιλίες με τον δήμαρχο Αλμωπίας και πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Χρήστο Μπάτση, τον αντιπρόεδρο των Λουτρών και δημοτικό σύμβουλο κ. Λιούγα Δημήτριο και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κετικίδη Ιωάννη. Ακολούθησε επίδειξη χορευτικών του τόπου μας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου «Το Πόζαρ», που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους. 

Η συμμετοχή στην 35η Philoxenia έγινε με την υποστήριξη της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών Λουτρακίου.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *