Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 27/9 τα Ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε ένα κράμα ευαισθησίας και δυναμισμού. Θα νιώσετε περίεργα γιατί μπορεί να εκραγείτε και μετά να το μετανιώσετε. Το συναίσθημά σας είναι πολύ έντονο...Η οικογένειά σας θα σας επηρεάσει πολύ σε μια απόφασή σας.
Ερωτικά: Έχετε όλα τα προσόντα ώστε να τα βρείτε με έναν Καρκίνο με τον οποίο έχετε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό. Να είστε προσεκτικοί με τις ξαφνικές γνωριμίες γιατί ίσως να είναι δύσκολο να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες τις οποίες όμως χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί και συντηρητικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν καλά στοιχεία στη ζωή σας που χρειάζεται να τα εκτιμήσετε περισσότερο και κυρίως από το οικογενειακό σας περιβάλλον.
Ερωτικά: Θα δικαιωθείτε σε μια υπόθεση που σας απασχολεί. Η σχέση με τον Κριό ίσως να χρειάζεται και από τις δυο πλευρές μεγαλύτερη συνεννόηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε την καλή διάθεση να συντηρήσετε κάτι που σας εξυπηρετεί και σας δημιουργεί ασφάλεια. Ίσως κάποιες κρυφές ή ξαφνικές πρωτοβουλίες συνεργατών σας δημιουργήσουν εντάσεις αλλά τις ξεπερνάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η καρδιά σας παρόλο που δεν το δείχνετε είναι αρκετά συναισθηματική και ευαίσθητη και μερικές φορές έχετε ανάγκη να σας προστατεύουν σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά: Η συνάντηση με έναν Αιγόκερω θα γίνει κάτω από περίεργες συνθήκες που ίσως να μην μπορείτε να ελέγξετε. Η ξαφνική επαφή με Κριό θα σας κάνει να θέλετε να ξεκινήσετε την σχέση με περισσότερο ποιοτικούς όρους.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλο ενδιαφέρον για ένα ακίνητο που μπορεί να βρίσκεται κοντά στο νερό. Επίσης καλό να είστε έτοιμοι να κινηθείτε πολύ προσεκτικά με έξοδα και αγορές. Οι οικονομικές δοσοληψίες με έναν Αιγόκερω θα σας προσγειώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθετε πολύ κοντά στον εαυτό σας και δεν υπάρχει κάποια αμφισβήτηση που θα σας δημιουργεί ενόχληση. Ο προσωπικός σας χώρος έχει ανάγκη από φινέτσα και εναρμόνιση.
Ερωτικά: Η ανάγκη να φροντίζετε ίσως να σας αλλάξει για λίγο τον ρόλο σας και να σας κάνει πιο προστατευτικούς από ερωτικούς. Η σχέση με Ζυγό σας προτρέπει για μεγαλύτερη ελευθερία και ενδυνάμωση της επικοινωνίας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι σημαντικό να μπορείτε να προστατεύετε τα συμφέροντά σας για αυτό ίσως να προσπαθήσετε να διασώσετε μια κατάσταση από το να κάνετε κάτι καινούργιο.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο τον νου σας ώστε να μείνετε για λίγο μόνοι και να φροντίσετε πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη ή ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό.
Ερωτικά: Προσπαθώντας να μείνετε μόνοι ίσως να χάσετε ένα κομμάτι του ερωτισμού σας γιατί είστε πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Η επαφή με τον Αιγόκερω θα σας κάνει περισσότερο συγκρατημένους.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πρόνοια ίσως να περιορίσει την γενναιοδωρία σας και να μειώσετε τα έξοδα σας για να βοηθήσετε τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να ασχοληθείτε με την φροντίδα της οικογένειάς σας ή κάποιων ατόμων που έχουν ανάγκη την δική σας στήριξη.
Ερωτικά: Η ευαισθησία σας θα μαγνητίσει περισσότερο άτομα συνεσταλμένα και αρκετά μαζεμένα. Καλό είναι να μοιράζεστε και τις ιδέες σας για την οικογένεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για σας αφού θα κερδίσετε χρήματα με τα οποία θα καλύψετε αρκετές από τις ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να κατεβάσετε τους τόνους της επικοινωνίας και της ανεμελιάς για να έρθετε πιο κοντά με τα δικά σας άτομα.
Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο επιβαρυνθεί με μεγαλύτερες ευθύνες και ίσως να χαθεί για λίγο η ερωτική ατμόσφαιρα, κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε υποχρεωμένοι για σήμερα να χαμηλώσετε τους τόνους και να είστε πιο μαζεμένοι σε όλες σας τις κινήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχετε επιτυχία. Να προσέξετε την συνεργασία με Κριό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά ευχαριστημένοι με το να φροντίζετε τις προσωπικές σας υποθέσεις και να βάζετε την σφραγίδα σας σε οτιδήποτε είναι αυτό που θα δείξετε το τρυφερό σας πρόσωπο.
Ερωτικά: Η ανάγκη σας για τρυφερότητα και συναισθηματική ανταλλαγή τουλάχιστον για σήμερα μπορεί τελικά να σας κάνει περισσότερο μαζεμένους και σεμνούς με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η γνωριμία με έναν ήσυχο Καρκίνο μπορεί να σας κάνει πολύ καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που θα τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο αλλά πρέπει να πάρετε και κάποια δυναμική πρωτοβουλία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Κάποιες υποχρεώσεις θα σας κάνουν διστακτικούς στο να εκδηλώσετε με ελευθερία την γνώμη σας.
Ερωτικά: Είστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και ίσως να μην μπορείτε να χειριστείτε με ευκολία την σχέση με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποια στριμώγματα γιατί θα πρέπει να πληρώσετε για κάποιες οικογενειακές έξτρα υποθέσεις. Το καλό είναι ότι έχετε την υποστήριξη από ένα πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είστε σε φάση που θέλετε να υποστηρίξετε τα πολύ δικά σας πρόσωπα. Η προστασία που θα δείξετε θα σας αποφορτίσει από διάφορα θέματα. Προσέξτε τα αιφνίδια και ξαφνικά ξεσπάσματα.
Ερωτικά: Είστε σε ένταση από την μια και δεν μπορείτε να κρατήσετε κάποια αυθόρμητα συναισθήματα ή ακόμα και έκρηξη αλλά από την άλλη δεν θέλετε να φερθείτε και τελείως ακραία και συμμαζεύεστε ώστε να μην γίνουν λάθη.
Καριέρα & Οικονομικά: Η έννοια της συνεργασίας ίσως να είναι σήμερα περισσότερο τονισμένη αλλά υπάρχουν δυσκολίες και δεν ταυτίζεστε εύκολα με ένα Κριό συνεργάτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε κατά αρχάς υποχρέωση να προστατέψετε τον εαυτό σας από την έκθεση σε στρεσογόνες καταστάσεις.
Ερωτικά: Καλύτερα να δείξετε το συναισθηματικό σας πρόσωπο και όχι αδιαφορία σε θέματα συντροφικότητας γιατί σίγουρα θα παρεξηγηθείτε. Ο Καρκίνος είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε κάποιες ευθύνες που σίγουρα θα σας αυξήσουν το καθήκον και την υποχρέωση να είστε τυπικοί και σταθεροί. Η προστασία ενός ατόμου που δουλεύετε μαζί ίσως να σας κουράζει αλλά είναι αναγκαία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε τα κέφια σας και σίγουρα δεν θα χαλάσετε την διάθεσή σας εύκολα. Η βαθιά σας συναισθηματική φύση θα λειτουργήσει πολύ καλά και θα πετύχετε πολλά πράγματα.
Ερωτικά: Έχετε το πάνω χέρι γιατί είστε ερωτικοί αλλά και συγχρόνως δημιουργείτε ασφάλεια με τον τρόπο που χειρίζεστε τα πράγματα. Θα έρθετε πάντως πιο κοντά με ένα πρόσωπο που μοιράζεστε έντονες συναισθηματικές εμπειρίες. Η ιδέα της οικογένειας θα είναι πιο έντονη.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να χρειαστεί να ρισκάρετε εκ του ασφαλούς και αυτό θα σας πριμοδοτήσει με ένα κέρδος μη αναμενόμενο. Καλό βέβαια είναι να είστε συντηρητικοί.
ΠΗΓΗ: astrology.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *