Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Προσλήψεις ανειδίκευτων εργατών στη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού (εργάτες), για απασχόληση που δε θα υπερβαίνει κατ' άτομο τα 60 ημερομίσθια σε δωδεκάμηνο χρονικό διάστημα συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων για κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του ΥΗΣ Άγρα, με κύρια απασχόληση τη συντήρηση αναχωμάτων (χειρονακτική εργασία με σκαπτικά εργαλεία).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν υποψηφιότητα συμπληρώνοντας την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση στην υπηρεσιακή μονάδα του ΥΗΣ Άγρα (Γραμματεία, τηλέφωνο 23810-26174) από Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 μέχρι Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 14.00.


Κατά τη διαδικασία επιλογής και πέραν της καταλληλότητας του κάθε υποψηφίου για τη συγκεκριμένη εργασία, θα λαμβάνονται υπ' όψη ενδεικτικά και ΟΧΙ περιοριστικά, κριτήρια όπως:


- εντοπιότητα
- ανεργία και χρονικό διάστημα αυτής
- στοιχεία οικογενειακής κατάστασης
- προηγούμενη εμπειρία στη ΔΕΗ εντός 3 χρόνων


Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή της Επιχείρησης. Εφιστούμε την προσοχή στους συμμετέχοντες ότι οι προσλήψεις αφορούν ανειδίκευτους εργάτες και όχι άλλης ειδικότητας. Η επαναπρόσληψη των ατόμων αποκλείεται πριν παρέλθουν 12 μήνες από τη λήξη της προηγούμενης απασχόλησης.


Για τη ΔΕΗ Α.Ε.
Ι. Κρουσταλλακίδης
Αναπλ. Διευθυντής ΥΗΣ ΑΓΡΑ
 
 
πηγη:karatzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *