Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζει ο πρόεδρος των Λουτρών Ιωαννίδης - Κατερίνα Μπαγκή στο ialmopia: "Δεν θα μπορούσα να αποδεχθώ αυτή την θέση"

Η είδηση της ημέρας είναι η παραμονή του κ. Γιάννη Ιωαννίδη στην προεδρία των Λουτρών με αντιπρόεδρο την Κατερίνα Μπαγκή!


Το θέμα της Διοίκησης των Λουτρών φαίνεται να λήγει μετά την συνεδρίαση στο Δημαρχείο Αριδαίας όπου και υπερψηφίστηκε η σχετική παραμονή του Ιωαννίδη για την θέση του προέδρου. Ωστόσο, νέος αντιπρόεδρος θα είναι η Κατερίνα Μπαγκή!

Το ialmopia επικοινώνησε με την Κατερίνα Μπαγκή όπου και ζητήθηκε να σχολιάσει την αποδοχή της θέσης του αντιπροέδρου.

Διαβάστε τι δήλωσε η Κατερίνα Μπαγκή στο ialmopia:

" Δέχθηκα μια πρόταση από τον Δήμαρχο κ. Πασόη για μια θέση ευθύνης του προέδρου των Λουτρών, αλλά επειδή είμαι νέα μητέρα δεν θα μπορούσα να αποδεχθώ αυτή την θέση, καθώς το διάστημα που μεσολαβεί είναι μικρό για να αναλάβω μια τόσο μεγάλη ευθύνη."


ialmopia.gr
 

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *