Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Εδεσσαϊκό Θέατρο : Τα "Κόκκινα Φανάρια" του Αλέκου Γαλανού

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει τις παραστάσεις η Κεντρική Σκηνή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου με το έργο «ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» του Αλέκου Γαλανού σε σκηνοθεσία Μαρίας Κοντίου.

Στο μπαρ της "Φρύνης" στην Τρούμπα….


Την κακόφημη συνοικία του Πειραιά, την περιοχή των καμπαρέ, των κοριτσιών που εκπορνεύονταν, των παράνομων, που κάθε είδους αλητεία και κακοτοπιά επιτρεπόταν, το δράμα το ανθρώπινο, το κοινωνικό απλώνονταν στην ατμόσφαιρα.


Μεταφερόμαστε σε μια Ελλάδα ρημαγμένη, σε μια Ελλάδα που ανθίζουν τα καμπαρέ και τα όνειρα για μια καλύτερη ζωή,


Η πατρόνα Μαντάμ Παρί και ο σκληρός Μιχαήλος ζουν μαζί με 4 γυναίκες που η καθεμιά έχει τη δική της προσωπική ιστορία.


Γυναίκες που πάγωναν τα συναισθήματά τους με ένα μόνο σκοπό:


Να ξεχάσουν τον κόσμο της μιζέριας στον οποίο είναι εγκλωβισμένες.
Σήμερα, μπορεί να μην υπάρχει πια η Τρούμπα, αλλά υπάρχουν πορνεία, υπάρχουν πόρνες και προαγωγοί .
Υπάρχει και σήμερα, όπως υπήρξε τότε η μεγάλη ανάγκη του ανθρώπου να ερωτευτεί, σε οποιαδήποτε κατάσταση ψυχολογική και ηθική.


Οι γυναίκες αυτές θέλουν απεγνωσμένα να πιαστούν από τον έρωτα και να αποδράσουν από αυτό που ζουν με το όνειρο να διαψεύδεται, να γκρεμίζεται, να τελειώνει.


Οι παραστάσεις συνεχίζονται καθημερινά στις 9:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας.
Συμμετέχουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Σοφία Πετρίδου, Δημήτρης Γιώγας, Ρώη Δημάκα, Βάσω Γιώγα, Δημήτρης Ζγουρέλης, Κοντίου Μαρία, Μίρεκ Πασχαλίδης, Μελίνα Ταπαζίδου, Σωτήρης Δραγούμης, Κατερίνα Γαλανού, Δημήτρης Ιωάννου, Δημήτρης Γούλιος, Σοφία Νουσηκύρου, Παναγιώτης Αβραμίδης, Βάλια Δαδιώτη, Βασίλης Γκόγλης, Ελένη Δίου, Μάγδα Σημάδη, Σοφία Μπουτάση, Παναγιώτης Γαρτσιώνης, Βούλα Σιτοπούλου, Ραφαήλ Αβραμίδης, Μιχάλης Μερκουλίδης.

Ζωντανή Μουσική: Σταύρος Γκέρτζας και Νίκος Χρυσάφης
 
 
 
πηγη:karatzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *