Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Σε εξέλιξη έρευνες στις Σέρρες για τον εντοπισμό φοιτητή που αγνοείται από τη Δευτέρα

Έρευνες ευρείας κλίμακας βρίσκονται σε εξέλιξη στις Σέρρες, όπου αγνοείται από τη Δευτέρα ο 24χρονος φοιτητής Χαράλαμπος Δάσος. Τις Αρχές ειδοποίησαν πρόσωπα του περιβάλλοντός του και αστυνομία, πυροσβετική κι ΕΚΑΜ ερευνούν τον Λαίλιά, την Κοιλάδα των Αγίων Ανάργυρων αλλά και τον Κουλά. Ο αγνοούμενος είναι από τη Μυτιλήνη και σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως αναφέρει το "serreslife.gr" σύμφωνα με τον πατέρα του φοιτητή, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ΤΕΙ και μίλησε με άλλους φοιτητές, ο νεαρός δεν έχει μαζί του ούτε κινητό, ούτε ταυτότητα, ούτε κάρτα ανάληψης, ούτε έχει πάρει μαζί του ρούχα. Τα κλειδιά του σπιτιού του βρέθηκαν πίσω από την πόρτα. Το πρωί της Δευτέρας επικοινώνησε η μητέρα του τηλεφωνικά μαζί του, μάλλον για να τον ξυπνήσει. Της είχε πει ότι θα πάει στο μάθημα στις 11.00, αλλά τελικά δεν πήγε. Από τότε έχει εξαφανιστεί.

Μετά από αίτημα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχουν και οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερρών, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Οι έρευνες μέχρι στιγμής είναι άκαρπες.

Αν τον έχει δει κανείς ή γνωρίζει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών (23210 90805).


πηγή:thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *