Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Γ.Καρασμάνης: Κεφαλαιοποίηση όλων των ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΟΑΕΕ

Τα αδιέξοδα στα οποία έχουν περιέλθει οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις λόγω της παρατεταμένης ύφεσης, της δραματικής μείωσης του τζίρου και της αύξησης των ασφαλιστικών υποχρεώσεων, ιδιαίτερα στους Νομούς Κεντροδυτικής Μακεδονίας – όπως καταγγέλλουν τα τοπικά Επιμελητήρια, έφερε στη Βουλή ο Γιώργος Καρασμάνης με Ερώτησή του την οποία προσυπογράφουν εννέα (9) ακόμη βουλευτές από τους Νομούς της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Με την Ερώτηση, καλείται ο αρμόδιος Υπουργός να ικανοποιήσει το αίτημα των τοπικών συλλογικών φορέων που, σημειωτέον, υποστηρίζεται και από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας που αφορά:

*Στην ¨πραγματική¨ κεφαλαιοποίηση όλων των ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΟΑΕΕ (συμπεριλαμβανομένων προσαυξήσεων κλπ επιβαρύνσεων)

*Αποποινικοποίηση των οφειλών προς τον Οργανισμό

*Ενεργοποίηση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
 
 
πηγη:anydaynews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *