Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Κράτησε δυνάμεις με το μυαλό στον Πειραιά - Άρθρο του Τάσου Κ.

Γράφει ο Τάσος Κ.

Σε ένα ματς σα να μην έγινε ποτέ ο δικέφαλος κατάφερε χωρίς να παίξει μπάλα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, να πάρει τον βαθμό που ήθελε και να βρίσκεται πλέον με το ενάμιση πόδι στους 32 του Europa League.

Ο Στέφενς παρέταξε την ομάδα του με μερικές αλλαγές, θέλοντας να δώσε ανάσες σε παίκτες κλειδιά όπως ο Λίνο και ο Σαλπιγγίδης για το πολύ κρίσιμο αγώνα κορυφής με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Η ομάδα σε όλο το ενενηντάλεπρο έπαιζε με σβηστές τις μηχανές δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα, επιμένοντας στα ανασταλτικά της καθήκοντα.

Ήταν φανερό χθες ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν θα ρισκάρουν στον αγώνα με την Μακάμπι, χωρίς πολλά ανεβάσματα από τα δύο μπακ της ομάδας τον Τζαβέλλα και τον Σκόνδρα. Και ενώ η μεσαία γραμμή προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάποια αξιόλογη φάση, οι δύο ακραίοι της ομάδας Λούκας και Στοχ δεν είχαν την διάθεση να γίνουν απειλητικοί με τις ενέργειες τους. Και από την άλλη μεριά ο Αθανασιάδης μπροστά να είναι σε όλο το παιχνίδι μόνος του δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Αν και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Μακάμπι και σαν σύνολο, αλλά και στην ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών χθες κατάφερε να κάνει και αρνητικό ρεκόρ στις τελικές του προσπάθειες, με μόλις 5 σε όλο τον αγώνα!

LIKE
Ο Νίνης ξεχωρίζει μόνο και μόνο για την διάθεση που είχε λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με μια πολύ ωραία ενέργεια του την μοναδική αξιόλογη φάση που στην συνέχεια έχασε ο Στοχ.


DISLIKE
Ο Λούκας και ο Στοχ ήταν ανούσιοι στις περισσότερες ενέργειες τους. Το θέμα στο ποδόσφαιρο είναι η ουσία και χθες δεν την έβγαλε κανένας από τους δύο στο γήπεδο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *