Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Νεοναζί βασανίζουν ανήλικους ομοφυλόφιλους και αφρικανό μαθητή (φωτογραφίες)

Η κυβέρνηση του Putin συνεχίζει με την ομοφοβική και ξενοφοβική προπαγάνδα της και ως αποτέλεσμα ομάδες φασιστών έχουν αρχίσει να επιτίθενται σε μαθητές από άλλες χώρες και ακόμη και να πηγαίνουν σε “σαφάρι” σε γειτονικές χώρες!

Έχοντας πλήρη ατιμωρησία στην Ρωσία ο Maxim Martsinkevich αρχηγός της νεοναζιστικής κίνησης πήγε στην γειτονική Ουκρανία οπου προσωπικά έπιασε και βασάνισε δυο δεκαεξάχρονα gay αγόρια λέγοντας τα παιδόφιλους και βάζοντας τα μετά να χορέψουν…

Στη Ρωσία η ίδια ομάδα “Okkupaj Pedofilyaj” παγίδευσε και βασάνισε και έναν νοτιοαφρικάνο που ήρθε για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο. Οι νεοναζί όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες κούρεψαν και έβαψαν το κεφάλι του 20χρονου David ενώ τον έβαλαν να μιμηθεί ότι κάνει στοματικό σεξ με ένα μπουκάλι….





πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *